Ćerke su rekle svoje: Ostvario se najveći strah Jelene Karleuše, Duško likuje!

Ćerke su rekle svoje: Ostvario se najveći strah Jelene Karleuše, Duško likuje!

Autor: | 04/09/2022

3

Atina i Nika izabrale, roditelji tu ništa ne mogu

U prvom intervjuu koji je dala nakon što je rodila ćerku Atinu, Jelena Karleuša je Ognjenu Amidžiću iskreno priznala da ne bi želela da se devojčica bavi fudbalom.

- Volela bih da krene mojim stopama - poručila je te 2008. godine.

Pročitajte: Noć uoči priznanja da se razvodi Jelena je u svom domu pronašla njeno pismo - Volim te i ne mogu da živim bez tebe

Dejan Milićević

 

Čini se da je dobro “prorekla” budućnost devojčice, budući da Atina fizički dosta podseća na slavnu majku. Visoka je i plava, za sada je prošetala manekenskom pistom, a ko zna, možda je u planu i estradna scena.

Pročitajte: Slatkih šesnaest! Mlađa ćerka Zdravka Čolića slavi rođendan, čestitka drugarice Atine Tošić oduševila (video)

Dejan Milićević

 

Ipak, od genetike je teško pobeći, pa je druga ćerka, Nika, izabrala travnati teren i loptu. Pre nekog vremena počela je da trenira fudbal u Crvenoj zvezdi, i za sada joj odlično ide.

- Želela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao. Gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi ide - izjavila je mlađa ćerka Duška Tošića i Jelene Karleuše.

Pročitajte: Njene reči gađaju u srce, ćerka Jelene Karleuše održala lekciju - Svi su me vređali, a onda...

Instagram printscren

 

- Najveća podrška su mi mama i tata. Mama misli da sam dobra u tome i podržava me - otkrila je Nika, koju Jelena u svakoj prilici javno pohvali.

Komentari (3)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti