Zavirite na tajnu proslavu Duškovog 38. rođendana: Slavljenik blistao u društvu svoje tri dame, konačno nešto lepo FOTO

Zavirite na tajnu proslavu Duškovog 38. rođendana: Slavljenik blistao u društvu svoje tri dame, konačno nešto lepo FOTO

Autor: | 20/01/2023

0

Duško Tošić juče je proslavio 38. rođendan. Za razliku od prošle godine kada je organizovao veliku proslavu, ovoga puta odlučio se za nešto intimniju varijantu. Nekadašnji fudbaler poznat je kao neko ko ne voli eksponiranje u javnosti, zbog čega mu je veoma teško ući u trag.

Pročitajte: Tačno u ponoć - Duško Tošić slavi 38. rođendan, ONA mu je prva čestitala! FOTO

Instagram

 

Supruga Jelena Karleuša, sa kojom je već dugo u zategnutim odnosima, nije se pojavila na proslavi, rođendan mu nije čestitala čak ni na društvenim mrežama, što je nekada bilo nezamislivo, ali su zato uz njega bile ćerke Atina i Nika, kao i sestričina Anja. Delić atmosfere Duško je otkrio na Instagramu.

Pročitajte: Za 15 godina braka slike sa svekrvom mogu se izbrojati na prste jedne ruke - Jelena Karleuša okružena Duškovom porodicom iz Orlovata

Instagram

 

Podsetimo, posle porodičnog incidenta na Božić prošle godine, Tošić je u jednom restoranu u Zrenjaninu okupio veliki broj prijatelja, mahom fudbalera, i 37. rođendan, simbolično, slavio uz pesmu Šabana Šaulića “S namarom dođoh u veliki grad”. Posebno emotivno reagovao je na stihove “venčavao sam i razvodio...”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti