Jelena Karleuša i Duško Tošić ponovo zajedno: Ljubav se vratila u dom na Dedinju, Atina i Nika presrećne FOTO

Jelena Karleuša i Duško Tošić ponovo zajedno: Ljubav se vratila u dom na Dedinju, Atina i Nika presrećne FOTO

Autor: | 22/04/2023

1

Pomirili se Jelena Karleuša i Duško Tošić?


O krahu braka Jelene Karleuše i Duška Tošića mnogo se pisalo poslednjih godinu dana, a kako je do sada nejasno da li je razvod zapravo finalizovan, mnogi su se nadali da će pop diva i bivši fudbaler ponovo naći zajednički jezik i održati ljubav koja traje preko 15 godina. Jelena je podgrejala spekulacije da je pomirenje na pomolu, jer je nakon dužeg vremena postavila fotografiju sa Duškom.

Pročitajte: Karleuše otvoreno o razvodu i podeli imovine - Bednik je sakrivao pare od rođene dece, džaba se veselite, sve stečeno u braku se deli!

Instagram

 

Topla porodična atmosfera vratila se u dom Karleuša-Tošić na Dedinju, sudeći po objavi pop-dive. Na fotografiji se ćerka Nika sa ocem kucka jajima, i čini se da je sve po starom. Iako je Duško proveo Uskrs u rodnom Orlovatu, našao je vremena da obavi tradiciju za najlepši hriščanski praznik sa mlađom mezimicom.

Pročitajte: Sve sličnija mami - Nika Tošić se ofarbala u plavo, nećete je prepoznati FOTO

Instagram

 

Kako se Duško nije pojavljivao na objavama pop dive od njihovog razdvajanja, svi su protumačili da se par nalazi na dobrom putu da se pomire. Duško i Jelena nisu komentarisali status svog odnosa, ali čini se da je on nakon niza meseci postao topliji. Možda su zakopali ratne sekire zbog ćerki, a možda razmišljaju da pruže svom braku još jednu šansu. Ali sigurno je da niko neće biti srećniji od Atine i Nike ukoliko se mama i tata pomire.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti