Dosta je bilo ružnih reči: Atina i Nika slave rođendan, Jelena i Duško na slikama kao jedno

Dosta je bilo ružnih reči: Atina i Nika slave rođendan, Jelena i Duško na slikama kao jedno

Autor: | 07/09/2023

1

Dok roditelji ratuju na društvenim mrežama njih dve praznuju. Jelena Karleuša i Duško Tošić jedno drugog bockaju „otrovnim strelicama“, doduše nezvanično i diskretno, a njihove ćerke Atina i Nika danas slave rođendan, odnosno rođendane.

Instagram

 

Sedmi septembar nesumnjivo je najvažniji datum u porodici, koja uprkos svemu nekako opstaje. Bez obzira na nesuglasice, i Jelena i Duško nastoje da devojčicama obezbede odrastanje bez briga i pritisaka koje nosi etiketa „deca poznatih“.

Pročitajte: Istinu je dugo krila, Jelena Karleuša - Duško se potrudio da mi pokaže kakva je životna greška

Obe su, hvali ih mama, veoma skromne i lepo vaspitane, a mlađa Nika je i prava zvezda na TikToku. Ona danas puni 14 godina, a njena starija sestra Atina 15.

Osetljiv, ali i prilično nezgodan period života. Pubertet je šou-program, slaže se JK.

Instagram

 

Čestitke mladim damama stižu sa svih strana. Jedna od najlepših stigla je od tate Duška, koji im je čestitao na Instagramu uz fotografiju snimljenu pored Partenona, u Atini, gradu koji nosi ime grčke boginje mudrosti.

I starija ćerka popularne pevačice i proslavljenog fudbalera zove se Atina. Grčka mitologija „umešala se“ i u ime mlađe – Nika je boginja pobede.

Instagram

 

Prelepe fotografije stigle su i sa profila Jelene Karleuše na kojima je porodica u punom sastavu, uključujući Duška. Divan gest posle turbulentne nedelje...

Instagram

 

Dejan Milićević

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti