Nika Tošić veruje u svoje snove: Treniram fudbal da jednog dana budem kao moj idol - moj tata

Nika Tošić veruje u svoje snove: Treniram fudbal da jednog dana budem kao moj idol - moj tata

Autor: | 15/04/2021

1

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića dospela je u žižu medijskog interesovanja pre nekoliko dana kada je otvoreno pričala o vršnjačkoj diskriminaciji koju je doživela.

Pročitajte: Jelena Karleuša na ivici suza - Sklanjam decu iz bolesne atmosfere

instagram printscren

 

Izgleda da se porodica Karleuša - Tošić podelila. Starija ćerka, Atina, za koju svi kažu da je ista majka, na "Instagramu" broji skoro 130 hiljada pratilaca i oduševljava svojim stajlinzima. Mlađa Nika okrenula se sportu i krenula tatinim stopama - od prošlog leta trenira fudbal u "Crvenoj Zvezdi".

Dvanaestogodišnja ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića počela je da trenira fudbal i tim povodom dala je prvi sportski intervju za „Telegraf“, u kome je otkrila da su joj uzori tata Duško i Ronaldo, da je mama podržava i da uživa na treninzima jer se deca sa kojom se tamo druži fino ophode prema njoj.

Pročitajte: Njene reči gađaju u srce, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića održala lekciju - Svi su me vređali, a onda...

Da je Nika uspešna u sportu ponosno je pokazala i mama Jelena koja se pohvalila poklonom „Fudbalskog saveza Srbije“, koji je njena devojčica danas dobila. Reč je o dresu sa brojem 3, koji Nika nosi u svom klubu, i prezimenom Tošić, uz čestitke i podršku čitave ženske fudbalske reprezentacije.

‒ Jedno veliko hvala „Fudbalskom savezu Srbije“ i ženskoj fudbalskoj reprezentaciji za divne poklone i podršku koje je moja ćerka Nika dobila. Hvala na divnim porukama i ljubavi koju joj pružate, evo ja kao mama u njeno ime zahvaljujem za divan dres koji je Nika dobila i zajedno ćemo se i dalje baviti promocijom ženskog fudbala u Srbiji jer smatramo da je to super stvar ‒ rekla je ponosna majka na video-snimcima koje je objavila u okviru „Instagram“ priča.

Jelena je uvek isticala da je Nika od malih nogu bila posebno dete, da su ju interesovali sport i nauka, da ima sve petice i da nije preterano oduševljena kada mora da se slika za novine.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin