Mudar: Na društvenim mrežama i portalima jednu stvar o Dušku Tošiću nikada nećete pronaći (foto)

Mudar: Na društvenim mrežama i portalima jednu stvar o Dušku Tošiću nikada nećete pronaći (foto)

Autor: | 17/05/2021

0

Stil Duška Tošića krije tajnu velikih modnih znalaca, evo i koju 

Proslavljeni srpski reprezentativac Duško Tošić tokom dosadašnje sportske karijere obišao je svet i po svemu sudeći, osim za utakmice, interesovao se i za modu. Nastupao je za brojne klubove. Put ga je vodio od Srbije, preko Francuske i Turske, do Kine, a zahvaljujući svom umeću odavno se ustalio na vrhu liste najplaćenijih fudbalera.

Boško Karanović

 

No, dobro je poznato da se novcem ne može kupiti sve, na primer sreća, maniri, stil... Da li je Duško Tošić srećan ne znamo, u retkim intervjuima koje je davao niko ga to nije pitao, ali zato se maniri i stil vide na prvi pogled.

Pročitajte: Ovo se čekalo - Jelena Karleuša se javno obratila suprugu, poruka je jasna

Boško Karanović

 

Besprekorni modni stil Duška Tošića 

Među fotografijama na društvenim mrežama i portalima teško je pronaći jednu koja bi ilustrovala neki njegov modni kiks. Skupi komadi odeće koje ima u garderoberu nisu „karta“ na koju igra. Tajna Duškovog savršenog stajlinga je u tome što se vodi devizom „manje je više“. Njegove odevne kombinacije su svedene, skladnih boja i bez ijednog suvišnog detalja.

ATA Images

 

Osim toga, primetno je i da poštuje svečane događaje na kojima se pojavljuje, pa za te prilike bira elegantna odela i cipele. Fotografije zgodnog fudbalera sa venčanja Lole Smiljanića ili ćerke Dragana Stojkovića Piksija, na kojima je bio gost, mnoge dame i danas pokazuju svojim jačim polovinama kao primer kako treba – i negovati telo, i iskombinovati garderobu.

Pročitajte: Svi pričaju o prevari i razvodu, a Jelena je Dušku priredila najlepši rođendanski poklon (video)

Boško Karanović

 

Budući da je njegova supruga Jelena Karleuša modni guru naše javne scene, reklo bi se da je poznati par tokom višegodišnjeg zajedničkog života u modi pronašao podjednako interesantan hobi. Njihova interesovanja deli i starija ćerka Atina, koja već hoda modnim pistama, dok je mlađa Nika nasledila sportske gene i posvetila se fudbalu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin