Kao prava dinastija: Karleuša oduševila u Dubaiju sa ćerkama, ne zna se koja naslednica je lepša

Kao prava dinastija: Karleuša oduševila u Dubaiju sa ćerkama, ne zna se koja naslednica je lepša

Autor: | 15/04/2023

1

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića su mamini klonovi

Jelena Karleuša odlučila je da „pobegne“ iz Srbije za uskršnje praznike, te trenutno uživa u Dubaiju, a društvo joj prave ćerke Atina i Nika. Iako se njene mezimice ne eksploniraju previše, javnost se sve više interesuje za dešavanja u životima dece pop dive i fudbalera Duška Tošića. Karleuša je objavila sliku sa naslednicama sa ovog prelepog odmora, a njihova pojava je ništa manje od kraljevske.

Pročitajte: Šta se dogodilo Jeleninoj i Duškovoj ćerki? Preko noći se promenila, poslednje fotografije sve ostavile u čudu FOTO

Instagram

 

Jeleni nije strano da obezbedi svojim ćerkama detinjstvo koje ona nikada nije imala, i da ih vodi na luksuzna putovanja koje bi svako poželeo. Ovog puta uslikane su kako prilaze zgradi u najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, a pevačica u beloj uskoj haljini kao lavica predvodi svoje naslednice. Nika i Atina su u potpunom kontrastu sa maminim izborom odeće, i odlučile su da za ovu šetnju obuku crne autfite. Starija Atina odlučila se za sportsko izdanje, dok je Nika obukla romantičnu crnu haljinu.

Pročitajte: Atina Tošić donela neočekivanu odluku, Karleuša nemoćna da bilo šta promeni - Sada je u toj fazi

Instagram

 

Svi na mrežama komentarišu da njih dve sve više podsećaju na mamu, posebno Nika koja se skoro i ofarbala u plavo.  Nesumnjivo je da su preko noći iz slatkih devojčica izrasle u prelepe devojke koje ne zanimaju nikakvi skandali, čak naprotiv. Uprkos tome što imaju sve što požele, čini se da su ove tinejdžerke poprilično skromne, a mama Jelena ih podržava na svakom koraku i slavi svaki njihov uspeh.

Pročitajte: Atina opasno zamerila majci, DOSTA JOJ JE - Isplivao snimak iz doma Jelene Karleuše tokom Božića, sve je jasno

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti