Džordž Kluni slavi 60. rođendan i priznaje veliku istinu: Pre Amal i dece moj život bio je neverovatno prazan

Džordž Kluni slavi 60. rođendan i priznaje veliku istinu: Pre Amal i dece moj život bio je neverovatno prazan

Autor: | 06/05/2021

0

Džord Kluni godine nosi ponosno, a danas, kada slavi 60. rođendan, priznaje da je sasvim drugi čovek

Do svoje 50. godine Džordž Kluni stekao je zavidnu reputaciju u Holivudu, dobio dva Oskara, postao uspešan glumac, reditelj, producent, biznismen, filantrop, aktivista, a uz njegovo ime obavezno je išla i „etiketa“ ultimativnog zavodnika. Imao je sve, ili je bar tako mislio. Onda je u njegov život ušetala zanosna Amal i slavnom srcelomcu slomila srce. Potpuno drugačija od svih žena koje je do tada upoznao, uspela je da okorelog neženju odvede i pred matičara.

Pročitajte: Ponovo problemi u braku - Amal Kluni ljubomorna na nju?


 

Danas, kada slavi 60. rođendan, Džordž je sasvim drugi čovek. Pored lepe advokatice i dece, blizanaca Ele i Aleksandra, shvatio je da mu je, uprkos slavi i uspehu, život pre osnivanja porodice bio prilično pust.

- Bio sam ubeđen da vodim ispunjen život, a onda sam upoznao Amal i shvatio koliko je, zapravo, bio prazan. A kada su stigla deca, postalo mi je kristalno jasno da je taj život bio neverovatno prazan. Smisao koji mu je očinstvo dalo mnogo je veći od Holivuda – rekao je u nedavnom intervjuu za NBC.

- Bezuslovna ljubav, pripadanje nekom, toplina doma, to su važne stvari koje vam karijera ili kućni ljubimac ne moguni pružiti ni nadomestiti.

Pročitajte: Fanovi u šoku - Džordž Kluni menja život iz korena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Džordž i Amal na večnu ljubav su se zakleli kasnog septembra 2014. u romantičnoj Veneciji. Kako je zgodni glumac priznao, ranije nije bio spreman da postane otac jer nije našao pravu osobu.

- Dok pre tri godine nisu stigli blizanci, nisam imao pojma šta mi nedostaje.

Ela i Aleksandar učinili su da njegov život postane neuporedivo zabavniji nego što je ikad bio.

- Njih dvoje imaju potpuno različite karaktere. Sin je već mala baraba. Ćerka je veoma elegantna. Hvala bogu, liči na Amal -  našalio se jednom prilikom pred novinarima.

Obožavam da ih učim glupostima kojima će šokirati svoju majku. Na primer, pokazao sam im kako da stave nutelu u pelenu, pa da se pred njom prave kao da hoće da je pojedu. (smeh) Naučio sam ih i da sipaju puter od kikirikija u cipele, što ponekad zna da bude baš užasan prizor... Nije dobro ostavljati me dugo s njima.

Pročitajte: Neočekivan potez Klunijevih - Finansijska kriza, slamka spasa ili marketinški trik?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gDOES (@gentleman_does)

No, pandemija je potrajala, pa je sa decom provodio dosta vremena. Usput je usavršio sve kućne poslove.

- Uključim i po dve, tri mašine veša dnevno. Stalno perem sudove, jer su deca pravi mali prasići. (smeh) Čak sam ošišao sina, što je ispalo veoma loše. Nisam se usudio da ošišam i ćerku, jer bih upao u veliku nevolju. Supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem Elinu predivnu dugu kosu.

Sa Amal očigledno nema šale, uostalom - žena je pravnik. Međutim, Džordž se ne žali. Život mu nikad nije bio lepši.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti