25 soba, bazen, kućna picerija... Ovako izgleda vila na jezeru Komo u kojoj žive blizanci Džordža Klunija FOTO

25 soba, bazen, kućna picerija... Ovako izgleda vila na jezeru Komo u kojoj žive blizanci Džordža Klunija FOTO

Autor: | 06/08/2023

0

Džordž Kluni je toliko zaljubljen u Italiju da je pre dvadesetak godina kupio impresivan posed na jezeru Komo. Vila Oleandra u međuvremenu je postala jedna od atrakcija ovog romantičnog krajolika. Od 2014. redovan gost u veličanstvenom zdanju je i njegova supruga Amal, a tu su, naravno, i blizanci Ela i Aleksander, koji su nedavno proslavili šesti rođendan.

Gareth Fuller/Getty Images

 

Kuća na samoj obali sagrađena je u 18. veku. Kada ju je kupio, Džordž je iskeširao 12 miliona dolara. Danas, kako se šuška, vredi mnogo više, oko sto miliona. Holivudskom srcelomcu i njegovoj porodici na raspolaganju je 25 raskošno uređenih soba, plus bazen, velika garaža, teniski teren, teretana, kućna picerija, a sve to ušuškano u nenadmašni italijanski šarm sa mnoštvom impresivnih detalja iz različitih umetničkih epoha.

Pročitajte: Bio je oženjen i pre Amal - Ovo je prva supruga Džordža Klunija, danas je udata za njegovog kolegu

U početku je glumac provodio nekoliko nedelja godišnje na jezeru. A onda je, prema sopstvenom priznanju, shvatio da mu se dopada život u Italiji, pa je počeo češće da dolazi. Nema pritisaka, nema haosa, sve je laganini, dolce vita... Uostalom, par se i upoznao u ovoj zemlji, pa nije čudo što zauzima posebno mesto u njihovom srcu.

Profimedia

 

Džordž i Amal imaju nekoliko rezidencija – luksuzan stan u Njujorku, fantastično imanje u Engleskoj, kuće u Los Anđelesu, Francuskoj, Meksiku, ali zvezda portfolija nekretnina bez sumnje je Vila Oleandra.

Pročitajte: Džordž Kluni priznaje - Pre Amal i dece moj život bio je neverovatno prazan

Toliko im se sviđa italijanski način života da ih na Komu smatraju domaćima, a ne gostima. U emisiji Džimija Kimela glumac je pre tri godine otkrio da, za razliku od roditelja, Ela i Aleksander odlično govore italijanski.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Joe Maher/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti