Blizanci Džordža Klunija konačno uslikani: Ela i Aleksander od roditelja pokupili najbolje FOTO

Blizanci Džordža Klunija konačno uslikani: Ela i Aleksander od roditelja pokupili najbolje FOTO

Autor: | 04/08/2023

0

Džordž i Amal Kluni mogu da se odmaraju gde god požele, od Havaja do Himalaja, ali najtoplije godišnje doba najradije provode u raskošnoj vili na jezeru Komo. To znaju i paparaci, pa su im i ovog leta napravili zasedu. Čekanje se isplatilo – ne samo da su uhvatili slavni par, već i njihovu decu.

Profimedia

 

U samom gradiću Klunijevi odavno nisu stranci. Toliko su se „stopili” sa lokalnim stanovništvom da na njih niko i ne obraća pažnju. Međutim, porodične fotografije, na kojima je ceo kvartet na okupu, prava su retkost. Zato su ove najsvežije dospele na agencije sa naznakom „ekskluzivno”.

Pročitajte: Razlika od 17 godina sve je vidljivija - Amal kao devojčica, Džordža stiže starost FOTO

Blizanci Ela i Aleksander u junu su proslavili šesti rođendan i, kao što vidimo, prave su male ikone stila, posebno devojčica, koja je od zgodne mame očigledno nasledila lepotu, šarm, prefinjenost, manire, ali i ukus.

Profimedia

 

Za popodnevno krstarenje po jezeru svi su odabrali laganu, komotnu garderdobu. Amal je plenila u maloj crnoj haljini (ne treba isticati da joj savršeno stoji), dok je Ela nosila komplet iste boje sa bretelama i belim cvetnim aplikacijama. Džordž i Aleksander na gliser su se ukrcali u sličnom stajlingu, polo-majice i pantalone u kaki nijansi.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clemens Bilan/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti