Ponovo problemi u braku: Amal Kluni ljubomorna na nju?

Ponovo problemi u braku: Amal Kluni ljubomorna na nju?

Autor: | 17/03/2021

0

Problemi Džordža i Amal Kluni godinama pune novinske stupce. Popularni par često ima ozbiljne svađe, ali su do sada uspevali da savladaju svaku prepreku. Međutim, pred njima je novi izazov, a, kako stvari stoje, Amal će ovo Džordžu teško oprostiti.

Pročitajte: Fanovi u šoku - Džordž Kluni menja život iz korena

 

 

Naime, jedan od najpoželjnijih muškaraca snima novi film sa koleginicom Džulijom Roberts, a njegovoj suprugi se to nimalo ne dopada. Kako inostrani mediji prenose, Džulija nikome ne dopušta da ih posećuje na snimanju, pa ni Amal i njihovim blizancima.

Navodno, Amal je dodatno uznemirena i iznervirana jer ne voli previše Džuliju ‒ baš zbog jake „hemije“ između nje i Klunija. Dok je Džordž uzbuđen zbog ponovne saradnje sa Džulijom, advokatica se uzrujala kad su joj rekli da mora da se kloni seta.

Pročitajte: Problemi Džordža i Amal Kluni  - Advokatica mu zadala nizak udarac

 

 

 

Glumac takođe ne dozvoljava porodici da ga obilazi, ali razlog tome je što ne želi da ih izlaže riziku od pandemije, a ne nova ljubav.

- Džordž ne želi da Amal dođe jer ne želi da njegova supruga i deca putuju tokom pandemije, ali Amal sumnja da ispod njegove brige leži još nešto. Nikada joj nije bilo ugodno u Džulijinom društvu - prenose mediji.

LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

 

Problemi Džordža i Amal Kluni dodatno su zakomplikovani činjenicom da je Džulijin brak sa Danijelom Moderom pod znakom pitanja. Amal je uznemirena jer fanovi priželjkuju da se „hemija“ između Džordža i Džulije sa ekrana prenese u privatni život.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti