Razlika od 17 godina sve je vidljivija: Amal kao devojčica, Džordža stiže starost, potpuno osedeo (foto)

Razlika od 17 godina sve je vidljivija: Amal kao devojčica, Džordža stiže starost, potpuno osedeo (foto)

Autor: | 31/07/2022

1

Džordž Kluni potpuno osedeo

Neko na moru, neko na jezeru. Amal i Džordž Kluni stigli su u Evropu usred toplotnog talasa, ali imaju osvežavajuće rešenje za vremenske (ne)prilike. Zove se Komo. Slavni par provodi leto u svojoj kući na obali najpopularnijeg jezera u Italiji, a društvo im prave deca Ela i Aleksander, Džordžova majka Adelija, kao i Barija i Tala Alamudin, mama i sestra lepe pravnice.

Pročitajte: Nova modna lekcija Amal Kluni - Ovako se nosi retro desen koji je popularan svakog proleća (foto)

Profimedia

 

Dežurni paparaci porodično su ih “ulovili” ispred hotela “Grand Tremezzo”, do koga su stigli brodom. Amal je, naravno, bila u prvom planu, čemu je svakako doprinelo i izdanje u kakvom je retko viđamo. No, leto je, može da se opusti i zaboravi na otmeni i ponekad strog autift koji bira za posao. Ovog puta nosila je kratku belu haljinu sa svetlucavim detaljima i nojevim perjem na porubu, i otkrila duge noge. Nemamo zamerke ni na stajling njenog supruga.

Pročitajte: Bio je oženjen i pre Amal - Ovo je prva supruga Džordža Klunija, danas je udata za njegovog kolegu (foto)

Profimedia

 

Ipak, na licu Džordža Klunija godine su sve vidljivije, a nema sumnje da je dodatno izmoren očinstvom u pedesetima. Razlika između njega i supruge sve je očiglednija.

Pročitajte: Fanovi u šoku, Džordž Kluni menja život iz korena

Profimedia

 

Komentari (1)

Loading
mm 19:06 31.07.2022
Odgovori

I ponovo da biram opet bi izabrala sebi približnih godina,podjednakog obrazovanja, sličnog karaktera, sličnih interesovanja, sličnih pogleda na život. Život je ljep ako ga djeliš sa pravom osobom, i godine mi ne padaju teško.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti