Advokatica nadmašila holivudske dive: Amal Kluni stigla u Veneciju, haljina u negliže stilu počistila konkurenciju

Advokatica nadmašila holivudske dive: Amal Kluni stigla u Veneciju, haljina u negliže stilu počistila konkurenciju

Autor: | 01/09/2023

0

Haljina Amal Kluni zasenila filmske zvezde

Amal i Džordž Kluni stigli su na Filmski festival u Veneciji dan pre ceremonije otvaranja i napravili pravu pometnju. Paparaci su im za petama 24 sata dnevno u nastojanju da zabeleže svaki korak slavnog para. Njih dvoje su, kao i uvek, dobro raspoloženi, a imaju i dobar razlog za posetu ovogodišnjoj Mostri ‒ Džordž promoviše novi film „Boys in the Boat”.

Profimedia

 

Prvog dana, odnosno večeri, sa zgodnom suprugom pojavio se na večeri u njihovom omiljenom venecijanskom restoranu. Stigli su u vodenom taksiju, a Amal je blistala u dugačkoj zelenoj haljini sa suptilnim prorezom.

Pročitajte: Kosjerina, Milena i Džejla blistale na Festivalu u Veneciji, ali čija haljina je najlepša? ANKETA

Narednog dana, po otvaranju smotre, lepoj pravnici i aktivistkinji uručena je „DVF Leadership” nagrada za doprinos borbi za ljudska prava na glamuroznom događaju čiji je domaćin bila belgijska kreatorka Dajana fon Firstenberg.

Profimedia

 

Supruga Džordža Klunija nikad bolje nije izgledala, kažu mnogi. Doduše, Amal ne može da pogreši. Otkako znamo za nju važi za ikonu stila, pa je i ovog puta dokazala da joj ta titula apsolutno pristaje.

Pročitajte: Blizanci Džordža Klunija konačno uslikani, Ela i Aleksander od roditelja pokupili najbolje

Odabrala je laganu bež haljinu sa čipkanim detaljima i tankim bretelama. Stajling je upotpunila srebrnim sandalama, diskretnim nakitom i klač-torbicom. Druga ruka bila je rezervisana za poseban „asesoar” ‒ holivudskog srcelomca. Nisu se odvajali cele večeri i izgledali su zaljubljeno kao prvog dana. A upravo će u romantičnoj Veneciji iduće godine proslaviti prvu deceniju braka.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti