Poljubi me na kiši: Amal i Džordž očarali London, nikad slađi i zaljubljeniji

Poljubi me na kiši: Amal i Džordž očarali London, nikad slađi i zaljubljeniji

Autor: | 04/12/2023

1

Amal i Džordž Kluni zaljubljeni kao prvog dana

Nikad nisu bili slađi, moglo se čuti u komentarima koji su pljuštali sa svih strana, baš kao kiša te večeri u Londonu. Amal i Džordž Kluni prošetali su mokrim crvenim tepihom na premijeri njegovog novog filma „The Boys in the Boat“, ali nisu bili jedini koji su ukrali šou.

Joe Maher/Getty Images

 

Zvezda događaja bio je i – kišobran. Pošto se njegova zgodna supruga odlučila za impresivan stajling, ne mareći za vremenske uslove, slavni glumac je, kao svaki pravi džentlmen, dao sve od sebe da joj kiša ne pokvari ni šminku, ni frizuru, ni kreaciju.

Pročitajte: Amal izgleda kao antičko božanstvo, a ovo je dama koja je za to zaslužna - Upoznajte taštu Džordža Klunija

Lepa advokatica, sinonim za sofisticiranost i eleganciju, nosila je komplet od crnog somota koji uključuje pantalone i gornji deo sa jednim otvorenim ramenom.

Neil P. Mockford/Getty images

 

Monohromatski autfit je upotpunila salonkama i klačom u istoj boji.

Džordž, uvek šarmantan i neodoljiv, bio je nešto ležerniji, ali se držao stare dobre klasike. Držao se i kišobrana, što je oduševilo prisutne, naročito lepši pol.

Pročitajte: Advokatica nadmašila holivudske dive - Amal Kluni stigla u Veneciju, haljina u negliže-stilu počistila konkurenciju

Zaljubljeni kao prvog dana i nasmejani uprkos čuvenom londonskom vremenu, koje bi nekom drugom pokvarilo raspoloženje, koristili su svaku priliku da razmenjuju nežnosti naočigled celog sveta.

Neil P. Mockford/Getty images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Joe Maher/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti