Amal izgleda kao antičko božanstvo, a ovo je dama koja je za to zaslužna: Upoznajte taštu Džorža Klunija

Amal izgleda kao antičko božanstvo, a ovo je dama koja je za to zaslužna: Upoznajte taštu Džorža Klunija

Autor: | 29/09/2023

0

Tašta Džordža Klunija sa poznatim parom na crvenom tepihu

Amal Kluni još jednom je pokazala da je vrhovno božanstvo na planeti zvanoj Stil i da joj nema ravne. Na dodeli nagrada “Albi”, održanoj pod pokroviteljstvom fondacije njenog supruga Džordža Klunija, zanosna advokatica bila je najveća zvezda.

Cindy Ord/Getty Images

 

Amal je sijala u punom smislu i sjaju, zahvaljujući širokom osmehu, harizmi i senzacionalnoj beloj haljini u kojoj je izgledala kao neka antička boginja. Kao Afrodita koja iz morske pene i ceo svet pred njom pada na kolena.

Pročitajte: Advokatica nadmašila holivudske dive - Amal Kluni stigla u Veneciju, haljina u negliže stilu počistila konkurenciju

Donatela Versaće potpisuje elegantnu iskričavu toaletu, savršen izbor za glamurozni događaj upriličen u zdanju njujorške Javne biblioteke.

Cindy Ord/Getty Images

 
 

Na listi gostiju bili su i Sindi Kraford, Kejt Mos, Skarlet Johanson, Meril Strip, Rejčel Vajs i Danijel Krejg, Emili Blant, En Hatavej, Ališa Kiz, Met Dejmon, Sofija Vergara, Hajdi Klum... No, sve oči bile su uprte u par koji je dočekivao zvanice i organizovao gala veče, a to su Amal i Džordž.

Pročitajte: Blizanci Džordža Klunija konačno uslikani - Ela i Aleksander od roditelja pokupili najbolje FOTO

U klasičnom smokingu sa leptir mašnom holivudski srcelomac dokazao je da neki muškarci stvarno bolje izgledaju kad zađu u određene godine i da ima nešto neodoljivo u nekoliko sedih redova u kosi. Tome je, u njegovom slučaju, verovatno doprinela i činjenica da je pronašao ženu svog života. Da li smo već rekli da je ona nestvarno lepa? Kada je Amal u pitanju, nikad dovoljno komplimenata.

Cindy Ord/Getty Images

 
 

No, sinoć smo mogli da vidimo i ko je “kriv” za to. Klunijeva supruga na ceremoniju je dovela svoju majku Bariju Alamudin, uglednu novinarku i kolumnistkinju specijalizovanu za Bliski Istok. Poznata je, između ostalog, i po tome što je poslednja intervjuisala bivšu indijsku premijerku Indiru Gandi.

Cindy Ord/Getty Images

 

Glamurozna dama ima 75 godina i nije joj problem da iz Londona, gde živi, skokne do Njujorka da poseti ćerku i unuke. Slavni glumac sa taštom ima poseban odnos i reklo bi se da su veoma prisni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Cindy Ord/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti