Anabela Bukva: Prijatno iznenađenje kome se nije nadala

Anabela Bukva: Prijatno iznenađenje kome se nije nadala

Autor: | 05/10/2012

0

Pevačica Anabela Bukva verila se prošle nedelje sa svojim višemesečnim partnerom, sarajevskim biznismenom Andrejom Atijasom. Umesto na romantičnoj večeri i u intimnoj atmosferi, poznati Sarajlija zaprosio je svoju dragu na splavu „Fristajler“ na žurki povodom osamnaestog rođendana televizije „Pink“.
Tridesetsedmogodišnja muzička zvezda i njen jedanaest godina mlađi partner stiglu su na ovu zabavu među prvima. Andrej je početkom večeri bio nervozan i nije želeo da se fotografiše sa svojom izabranicom, međutim, kako je atmosfera na prestižnom prestoničkom splavu postajala sve veselija, i njega su ponele emocije, pa je naočigled svih u separeu u kome su sedeli, izvadio verenički prsten i zaprosio svoju izabranicu. Anabela se nijednog trenutka nije dvoumila da li da prihvati ovu ponudu, već je sa velikim osmehom na licu rekla „da“. Sama naglašava da je prosidba i za nju bila veliko iznenađenje i nije očekivala takav gest svog momka, ali se veoma obradovala jer je već na početku veze shvatila da je Andrej pravi čovek za nju.
- Presrećna sam i zbunjena. Verujte da je ovo bilo pravo iznenađenje za mene, nisam očekivala da Andrej izvadi prsten usred proslave "ružičaste televizije" i zaprosi me. Naravno, rekla sam mu "da". Još sam pod utiskom - rekla je Bukva.
- Ne mogu da pričam o svadbi jer o tome još nismo razgovarali.
Prijatelji poznatog sarajevskog biznismena tvrde da bi on voleo da se njihova svadba dogodi na proleće sledeće godine, ali će narednih nedelja o tome ozbiljnije razgovarati i sa atraktivnom pevačicom.
Vezu poznate pevačice i njenog izabranika od početka su pratile mnogobrojne prepreke, ali su njihova osećanja bila dovoljno jaka da prevaziđu sve što im se našlo na putu. Naime, poznato je da je Andrej zbog lepe brinete ostavio svoju tadašnju devojku Jasminu Skender, koja je bila u drugom stanju. On je u avgustu dobio i sina Leona, u vreme dok je Anabela bila na turneji po Australiji.
- Andrej je lepo prihvatio moje kćerke, pa nema razloga da ja ne prihvatim njegovog sina - rekla je tada nekadašnja članica grupe „Funky G“ i time pokazala koliko joj je stalo do osećanja njenog partnera.
Inače, poznato je da Luna i Nina, kćerke zgodne pevačice koje je dobila u braku sa Gagijem Đoganijem, imaju odličan odnos sa Atijasom, pa su ovog leta zajedno bili na moru. Desetak dana su uživali na Hrvatskom primorju i obilazili mnoge gradove u Dalmaciji.
- San svake žene, koliko god ona bila samostalna i borbena, jeste da ima partnera na koga može da se osloni, čoveka koji je stabilan u svakom smislu. Niko ne voli da pored sebe ima osobu koja odiše nesigurnošću. Brak ni za šta nije garancija, ali ja sam po prirodi tradicionalna, pa nemam ništa protiv da mi se ponovo dogodi. Sa sigurnošću tvrdim da u životu nisam srela iskreniju i pošteniju osobu od čoveka koji je sada moj životni partner. Mi smo u početku bili samo prijatelji, a posle toga se rodila ljubav. Mislim da je to izuzetno važno, jer znamo da jedno u drugom imamo istinsku podršku - rekla je pevačica po povratku sa letovanja, koje je provela u društvu kćerki i novog partnera, a sada sanja o danu kada će sa njim stati pred oltar.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin