Anabela Bukva: Nezaboravna žurka

Anabela Bukva: Nezaboravna žurka

Autor: | 19/03/2012

0

Pop pevačica Anabela Bukva 8. mart dočekala je sa posebnom radošću. Tog dana njena starija kćerka Luna napunila je šesnaest godina, a ona se potrudila da joj organizuje zabavu koju će dugo pamtiti. U jednom klubu koji se iznajmljuje samo za takve prilike okupila je pedeset Luninih prijatelja koji su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz hitove poznatih svetskih izvođača.
- Pre šesnaest godina 8. mart za mene je prestao da bude „Dan žena“. Taj dan mi je pored 14. aprila, kada je rođena moja mlađa kćerka Nina, najvažniji u životu. Tog dana sam prvi put postala majka i to je jedino važno. Svake godine obeležavamo Lunin rođendan, ali sam ovog puta poželela da joj priredim nešto što će dugo pamtiti. Ona je devojčica koja je svojim ponašanjem zaslužila da joj priredim lepu žurku. Drago mi je što su se svi njeni prijatelji odazvali pozivu - priča Anabela.
Za razliku od prethodnih godina lepa brineta se na rođendanskoj zabavi svoje mezimice zadržala samo jedan sat. Pošto je Luna do sada nijednom nije izneverila, imala je veliko poverenje u nju da će sve proći u najboljem redu i da se neće dogoditi neprijatne situacije uobičajene za tinejdžerske proslave.
- Otkako smo se dogovorile da joj priredimo žurku, razmišljala sam da se uopšte ne pojavim. Ipak, zamolila me je da dođem jer joj to znači, ali i da se ne zadržavam dugo, jer će se i ona i njeni prijatelji opustiti ako ne budu tu starijeosobe. Učinila sam onako kako me je zamolila. Sa mnom je bila i Nina, koja je volela da ostane sa sestrom i njenim drugarima, ali je za tako šta mala, pa se zadržala koliko i ja. Ninu sam odvela kući, a ja sam otišla sa svojim drugaricama da proslavim kćerkin rođendan. Tu mi je i sestra Aida iz Sarajeva, pa je Luna bila srećna što je i tetka mogla da je izljubi i poželi joj sve najlepše.
Anabela je te večeri kćerki priredila i iznenađenje. Slavljenica nije ni slutila da će žurku uveličati članovi njene omiljene grupe „Elitni odredi“.
- Pored didžeja kojeg sam angažovala, nekoliko pesama su izveli i momci iz grupe „Elitni odredi“. Njih Luna obožava, kao i svi njeni prijatelji. Kada ih je ugledala, zanemela je od sreće. Srce mi je bilo puno kada sam videla koliko joj to znači. Najveći cilj u životu mi je da obradujem i usrećim svoju decu i zbog toga im priređujem različita zadovoljstva, a ovo je bilo jedno od njih. Znam da je ovaj poklon bio pun pogdak - sa osmehom priča Anabela.
Osim „Elitnog odreda“ majka je slavljenici poklonila i garderobu koju je nosila na rođendanskoj zabavi. Luna je blistala u odevnoj kombinaciji disko devojke. Srebrni šorts, crna majica, mrežaste čarape sa zvezdicama, čizme i jakna sa puf rukavima odlično su joj pristajali. Od prijatelja je uglavnom dobila garderobu, a od dečka zlatni nakit koji je sam napravio.
- Lunin dečko Luka, sa kojim se zabavlja godinu dana, od oca zlatara uči da izrađuje nakit, pa ju je obradovao komadom koji je sam napravio. Od najbolje drugarice Ive dobila je tortu koja je sve oduševila. Bila je u obliku roze srca na kojem su ispisana imena svih Luninih najdražih osoba, ukrašeno malim „smajlićima“ - kaže na kraju Anabela koja će već idućeg meseca i mlađoj kćerki Nini organizovati zabavu za sedmi rođendan.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti