Anabela Bukva: Brižna majka

Anabela Bukva: Brižna majka

Autor: | 31/01/2012

0

Kada bi neko odlučio da snimi film prema motivima iz života Anabele Bukve, uspeh bi bio zagarantovan. Iako je 26. januara napunila tek trideset osam godina, pevačica je mnogo toga proživela i hrabro se suočila sa brojnim problemima. I pored toga što je u više navrata potražila pomoć psihologa, jer je zapadala u depresiju, iz svega što je loše izašla je kao pobednik. Od razvoda sa Gagijem Đoganijem Anabela je postala jedna od najpopularnijih pop pevačica koja puni diskoteke širom Evrope.I pored mnogobrojnih obaveza veoma je posvećena svojim kćerkama, šesnaestogodišnjoj Luni i šestogodišnjoj Nini, i najpreči su joj njihovo zdravlje i sreća. U poslednje vreme veoma je zabrinuta za mlađu naslednicu koja ima probleme sa zdravljem i sve čini kako bi joj bilo bolje.
- Moja mlađa kćerka Nina dugo već boluje od sinuzitisa. Problem nije nimalo naivan jer ima česte upale grla i ušiju, što joj stvara velike bolove. Veoma sam zabrinuta jer upala uha može da izazove i druge tegobe, ali verujem da ćemo uspeti da se izborimo sa tim problemom - kaže za „Hello!“ Anabela.
Kćerku je vodila kod brojnih lekara koji su predlagali operaciju krajnika ili usađivanje cevčica u ušnu duplju, ali se pevačica odlučila da kćerki pomogne na prirodan način, boravkom na moru i planini, a odnedavno posećuju i „slanu sobu“.
- Najviše sam se plašila da od brojnih upala nije došlo do oštećenja sluha. Zbog toga sam Ninu odvela na pregled, tačnije analize koje utvrđuju da li je došlo do oštećenja ili ne. Ježila sam se na pomisao da bi moje dete moglo da ima taj problem. Trenuci dok sam čekale analize testova bili su dugovečni. Ne mogu da opišem kako sam se tada osećala. Kao i svaki roditelj uplašila sam se, ali, na sreću, sa Nininim sluhom je sve u redu.
Anabeli je najteže da gleda Ninu dok leži u krevetu sa velikim bolovima.
- Poslednju upalu je imala za vreme novogodišnjih praznika. Ne mogu da opišem kako sam se osećala u tom trenutku jer sam je sa temperaturom trideset devet sa pet ostavila sa ženom koja je čuva pošto sam morala da otputujem u Makedoniju na nastup. Žalosno je videti svoje dete u takvoj situaciji, mada sam sa starijom Lunom imala veći problem kada je bila beba jer rođena je sa anomalijom bešike. Dve godine je trajala borba za njeno ozdravljenje. Stalno smo bile u bolnici. Ta anomalija je opasna jer je Luna zbog nje mogla da bude bubrežni bolesnik. Za celu porodicu taj period je bio mučan. Imali smo sreću da pronađemo odličnog nefrologa koji ju je izlečio i danas nema nikakve posledice - sa setom se priseća Anabela.
Sa svojom decom ostvarila je prijateljski odnos i u njihovom domu ne postoje tajne. Šesnaestogodišnja Luna poverava joj se i kada je ljubav u pitanju.
- Srećna sam što se zaljubila u svog najboljeg druga sa kojim je nerazdvojna od prvog razreda osnovne škole. Poznaju se odmalena, ali su se simpatije među njima rodile prošle godine kada su završavali osmi razred, a nedavno su započeli vezu. On je dečko koji je dugo prisutan u našem životu, dobro ga poznajem jer ga godinama viđam. Drago mi je što su njih dvoje u  stabilnoj, pre svega drugarskoj, pa tek onda emotivnoj vezi.
Anabelin ljubavni život ne prestaje da intrigira javnost. Fotografija nastala u jednom klubu na kojoj je u zagrljaju fudbalera Milana - Lole Smiljanića doprinela je komentarima da je sportista njen novi izabranik.
- Više nemam potrebu da se pravdam. Ne mogu da kalkulišem ljudima koji su mi dragi, a pri tom su javne ličnosti. Zar niko od njih ne može da mi priđe, zagrli me i poljubi u obraz kao i svi ostali koji me poznaju? Neću da budem divljakuša i bežim od dečka koji mi je drag. Neka misli ko šta hoće, važno je da ja i moje kćerke znamo šta je istina. To mi je od svega najbitnije.
Anabela tvrdi da je sama, da posle raskida sa Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem nijedan drugi muškarac nije osvojio njeno srce. Sa sestrićem Bogoljuba Karića održava kontakt i ističe da će on u njenom životu uvek zauzimati posebno mesto.
- Ljubav sa Sašom još nisam prebolela. Šta da se radi, nije nam bilo suđeno. Ali, nikad se ne zna. Ne isključujem mogućnost pomirenja - kaže na kraju Anabela koja će uskoro snimiti novi singl i otvoriti modni studio.

Intervju: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin