Anabela Bukva: Žurka u dečjoj igraonici

Anabela Bukva: Žurka u dečjoj igraonici

Autor: | 02/05/2012

0

Pevačica Anabela Bukva organizovala je mlađoj kećrki Nini žurku povodom njenog sedmog rođendana. U jednoj igraonici na Senjaku pevačica je pozvala devojčicine drugove i svoje prijatelje sa decom da zajedno obeleže dan kada se Nina rodila. Zbog uskršnjih praznika nekoliko dece nije došlo, ali to nije ražalostilo slavljenicu koju je majka nekoliko dana ranije pripremila da svi njenidrugovi neće prisustvovati proslavi jer su otputovali van Beograda.
- Ovoga puta sam prepustila Nini da odabere mesto gde želi da joj priredim žurku. Izbor je bio igraonica „Okean“. Kada smo prvi put bile u njoj, Nina se oduševila zbog raznolikog sadržaja tako da nije dugo birala. I njenim drugovima se dopala, jer su imali raznovrsne animacije. Dečacima je posebno  interesantna bila „sajber soba“ u kojoj su igrali razne kompjuterske igrice, a devojčicama se pored diskoteke najviše dopala „devojačka soba“ gde su ih animatorke šminkale i pravile im frizuru. Reč je ošminkanjukoje se radi sa posebnimbojama koje ne štete osetljivoj dečjoj koži - kaže Anabela.
Oko tridesetak dece odlično se zabavljalo i na vodenom krevetu, koji je svima bio posebno zanimljiv. Dok su se mališani igrali, roditelji su sedružili uz posluženje koje je obilovalo ukusnim kanapeima, salatama i mini sendvičima za koje je bio zadužen ketering.
Kao prava domaćica, slavljenica je sa majkom dočekivala goste, a posebno se obradovala što je tog dana sa njima bio i njen otac Gagi. Poznati denser je svojim dolaskom još jednom pokazao da između njega i Anabele više ne postoji nijedan problem, iako su mnogi komentarisali da joj je zamerio što ga nije pozvala na rođendansku žurku starije kćerke Lune pre nešto više od mesec dana, što su oboje demantovali.
Sedmogodišnja Nina se kao svako dete obradovala poklonima koje je dobila. Majka joj je kupila haljinu i cipele koje je nosila tog dana i nekoliko igračaka, od kućnog prijatelja je dopila ajped, ali se ipak najviše obradovala poklonu starije sestre. Luna joj je napravila iznenađenje i kupila joj je hrčka kojeg je mnogo želela.
- Luna ju je najviše obradovala svojim poklonom. Hrčak je bio njena ideja sa kojom se u početku nisam slagala, ali me je na kraju ubedila da joj dozvolim da ga kupi. U pitanju je beli hrčak, ženka koju smo nazvali Princeza. Protivila sam se zato što smo već imali hrčka koji je uginuo zbog starosti, što je Nina teško podnela i taj gubitak još nije prežalila. Nisam želela da ponovo prolazi kroz istu situaciju, ali pred Luninim molbama, na kraju sam popustila. Takođe joj se mnogo dopao i poklon njene simpatije, koji joj je kupio majicu i dečji parfem - priča Anabela.
Poseban trenutak za sve mališane bio je iznošenje torte uz vatromet. Gosti su Nini iz sveg glasa otpevali slavljeničku pesmu,  dok je ona gasila svećice.
- I tortu je sama izabrala. Tražila je da joj naručim sirenu Arijelu koja okružena svojim prijateljima iz okeana sedi na jednom ostrvu. Ukus je bio od tri vrste čokolade - priča Anabela koja će narednih dana biti okupirana Nininim upisom u osnovnu školu.
- U poslednje vreme Nina je bila bolešljiva, pa nismo mogli da obavimo sistematski pregled. Sada nas sve to očekuje, a ona jedva čeka da postane đak prvak. Iako sam najpre htela da je upišem u francusku školu, predomislila sam se, pa će pohađati osnovnu školu u koju je išla i Luna. Posebno je radosna što će ići u školu zajedno sa mnogim drugarima iz vrtića- kaže na kraju Anabela.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin