Anabela Bukva: Iznenadna veridba

Anabela Bukva: Iznenadna veridba

Autor: | 24/09/2012

0

Prošlog ponedeljka, na proslavi osamnaestog rođendana televizije Pink, sarajevski biznismen Andrej Atijas zaprosio je svoju devojku, pevačicu Anabelu Bukvu. Dijamantski prsten koji od tog trenutka sija na ruci atraktivne brinete nagovestio je da njen jedanaest godina mlađi izabranik ima ozbiljne namere, te da veliku ljubav u bliskoj budućnosti želi da ozvaniči brakom. U intervjuu za Svet, prvom i jedinom koji je dala povodom veridbe, Anabela govori o slatkim planovima za budućnost, ali i teškom periodu kroz koji je prošla sa svojim verenikom, nakon što je objavljeno da Andrej sa bivšom devojkom čeka bebu.
- Naježim se svaki put kada se setim veridbe. Verovali ili ne, za mene je to bio grom iz vedra neba. Po Andrejevom ponašanju sumnjala sam da se nešto dešava, ali mi ni na kraj pameti nije bilo šta je u pitanju. Nisam ni sanjala da će me zaprositi na javnom događaju, u trenutku kada smo bili okruženi novinarima - objašnjava još uvek vidno uzbuđena Anabela.
Šta kaže Andrej, zbog čega je odabrao taj, ne baš prikladan trenutak?
- Prsten je naručio još u avgustu, pred moj odlazak u Australiju, a prošle nedelje konačno je bio gotov. Dva dana ga je nosio u džepu i čekao idealnu, romantičnu priliku. Za sredinu oktobra isplanirali smo odlazak u Pariz, ali to mu je očigledno bilo isuviše daleko. Kada smo došli na Pinkovu žurku, bio je prilično uznemiren. Prsten mu je stajao u džepu sakoa, i… više nije mogao da čeka. On je veoma spontan, osoba trenutka, i to je jedna od njegovih osobina koju najviše volim. Inače, prsten koji mi je poklonio pre izvesnog vremena videla sam na sajtu juvelirnice koju drži otac dečka moje starije ćerke i već tada se zaljubila u njega. Andrej je to zapamtio, što me je dodatno ganulo i iznenadilo.”
Jeste li svesni da će način na koji ste zaprošeni pokrenuti priče da je vaša veridba unapred inscenirana kako biste skrenuli pažnju medija?
- Naravno da jesam. To mi je odmah prošlo kroz glavu. Ipak, prestala sam da se nerviram zbog stvari na koje ne mogu da utičem…

Nastavak pročitajte u štampanom izdanju magazina “Svet”

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin