Anabela Atijas: Umorna sam od tračeva

Anabela Atijas: Umorna sam od tračeva

Autor: | 27/02/2013

0


Ako je suditi po onome što se o Anabeli Atijas piše, ona vodi prilično buran život, upletena je u brojne spletke i skandale, a svaka veza joj je intrigantnija od prethodne. Istina je, međutim, potpuno drugačija. Pre godinu dana popularna pevačica pronašla je čoveka svojih snova, sarajevskog biznismena Andreja Atijasa, kome je poslednje nedelje u 2012. godini izgovorila sudbonosno da i sada jedva čeka maj, kada će na svet doneti treću ćerku, kojoj je njen suprug odabrao ime Blankica. Mir i harmoniju kvare joj jedino tračevi, i to je glavni razlog što je odlučila da pojavljivanje u medijima svede na najmanju moguću meru. Ekskluzivno za Svet Anabela je dala prvi intervju posle šest meseci ćutanja i, kako kaže, verovatno poslednji do porođaja.
- Kao i uvek, stojim iza toga da novinari i muzičke zvezde treba da sarađuju, ali ja nisam umela da podvučem crtu i napravim granicu baš iz razloga što sam želela da uvek korektno sarađujem sa svim medijima. Zbog toga sam zloupotrebljena. Informacije su bile izmišljane, kao i moji intervjui i izjave. Imala sam utisak da je jedini način da sačuvam sebe i ljude koji su mi bliski tako što ću se povući, promeniti broj telefona i nestati na neko vreme... Kad malo bolje razmislim, nisam ni sigurna da li sam u tome uspela jer su i tokom mog odsustva objavljivani razni tekstovi koji nemaju veze s istinom - počinje Anabela razgovor.

Ove godine slavite jubilarnih dvadeset godina karijere. Kako je moguće da još niste naučili da se odbranite od medijskih spekulacija?
- Vaše kolege imaju običaj da kažu da je sa mnom lako i da nisam od onih koji podnose tužbe, a ne znaju da sam čak dve dobila u poslednje vreme. Žao mi je što obični ljudi veruju u sve što im se plasira u tabloidima i što ne mogu da idem od čoveka do čoveka i objašnjavam kakva sam u stvari.

Da li vam je preseljenje u Sarajevo donelo mir koji vam je nedostajao u Beogradu?

- Pre rata sam živela u Sarajevu i za taj grad vežu me najlepše uspomene. Tamo su mi sestre i šira familija, a i Andrej i ja smo se upoznali u Sarajevu. Uživam kad sam tamo, okružena sam ljudima koji me bezuslovno vole i koji su spremni sve da učine za mene. Poželela sam da budem tamo gde sam se uvek osećala kao kod kuće i gde zaista imam mir. Ne mogu više da doživljavam stres zbog svakakvih gluposti. Jednostavno sam se umorila.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti