Anabela Bukva: Prava ljubav uvek tinja

Anabela Bukva: Prava ljubav uvek tinja

Autor: | 27/03/2012

0

Poznata pop pevačica Anabela Bukva, koja je nedavno viđena kako u jednoj beogradskoj dikoteci razmenjuje nežnosti sa nekadašnjim partnerom Sašom Nedeljkovićem, ne krije da je veoma bliska sa njim. Atraktivna zvezda s neskrivenim toplim emocijama priča o njihovoj ljubavnoj priči koja više nije aktuelna, ali ističe da će on uvek biti u njenom najlepšem sećanju.
- Nema nikakve tajne što su nas u jednom klubu fotografisali kako smo bliski. Mi smo ostali prijatelji, uvek ćete moći da nas vidite zajedno u društvu. Mi smo se rastali bez jakog razloga, svađe, među nama nije bilo ružnih reči. Naša ljubav se nikada nije isprljala. Ne krijem da sam ga mnogo volela, ali, šta da se radi, putevi su nam se razišli i otišli smo različitim životnim pravcima. On živi tamo, a ja ovde - iskreno na početku razgovora za magazin „Hello!“ govori Anabela o odnosu sa tridesetogodišnjim poslovnim čovekom koji živi i radi u Moskvi. Ljubavnu vezu sa sinom Olivere Nedeljković, rođene sestre braće Karić, otpočela je u maju prošle godine i ni u jednom trenutku nije krila svoju zaljubljenost. Zbližavanju ovog skladnog para doprinela je činjenica da su oboje ostvareni kao roditelji.
Rastali su se bez ijedne ružne reči usled življenja u različitim gradovima.
- Mogu da kažem da mi je on ostao u najlepšem sećanju od svih momaka sa kojima sam bila u emotivnoj vezi. On ima svoj život u Moskvi, kao i obaveze, a ja sve to u Beogradu, gde moje kćerka Luna pohađa školu, a mlađa Nina ide u vrtić.
Pre nego što je starijoj kćerki Luni proslavila šesnaesti rođendan, sa mlađom je boravila na Kopaoniku, gde je provela vreme družeći se i sa Sašom, koji je takođe sa detetom boravio na popularnoj planini.
- Proveli smo zajedno divno vreme sa decom, družili smo se u kafiću i bilo nam je lepo - kaže lepa brineta koju odlikuju pozitivan duh i iskrenost, kojom je osvojila mnogo simpatija u javnosti.
O mogućnosti pomirenja sa Sašom kaže:
- Ne mogu da razmišljam na taj način. Neću sebe da silim razmišljajući o tome šta bi moglo biti. „Šta ako“, uvek je za mene bio komplikovan način viđenja stvari. Videćemo uostalom ko će od nas krenuti dalje u ljubavi, vreme će pokazati. Za sada sam srećna s ovim što imamo- fenomenalni smo prijatelji, razumemo se, imamo divan odnos. Ko zna, možda se stvarno u budućnosti naši putevi ponovo ukrste - raspoloženo kaže pevačica koja je krajem prošle nedelje razmišljala da li da život obogati novim profesionalnim iskustvom. Naime, dobila je ponudu za glavnu uloga u nastavku filma „Ni na nebu ni na zemlji“.
Ipak, pop-zvezda kojoj osmeh sa lica ne silazi ni kada joj je najteže odlučila je da ne prihvati ulogu koja joj je ponuđena, jer je projekat nije dovoljno zainteresovao.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti