Anabela Atijas: Samo je Blankica nedostajala da bi moj život bio potpun

Anabela Atijas: Samo je Blankica nedostajala da bi moj život bio potpun

Autor: | 08/07/2013

0


Pop pevačica Anabela Atijas u poslednje vreme zaista uživa u životu. Posle lošeg perioda na emotivnom planu i promašenih ljubavi, majka tri prelepe kćerke srodnu dušu pronašla je u svom drugom suprugu, bosanskom privatnom preduzetniku Andreju Atijasu, sa kojim je pre mesec dana dobila kćerku Blankicu. Prelepa devojčica unela je radost u njihove živote i učvrstila njihove razbuktale emocije. Anabela uživa uz bebu kojom su očarane i njene dve starije kćerke iz prethodnog braka, sedamnaestogodišnja Luna i osmogodišnja Nina, koje joj daju veliku podršku i takođe uživaju u mlađoj sestri.
Za magazin "Hello!” tridesetosmogodišnja pevačica otkriva koliko joj se život promenio otkada je po treći put postala majka.
- Mislim da je Blankica karika koja je nedostajala u mom životu da bi bio potpun. Još jednom se potvrdilo, bar kada je o meni reč, da nam se u životu sve dešava s razlogom. Moja mama zna često da mi kaže da mi je beba vratila davno izgubljeni sjaj u očima - sa velikim osmehom započinje razgovor Anabela Atijas koju je mala Blankica ispunila neverovatnom energijom i dala joj dodatna krila i podstrek za postiznje novih ciljeva.
- Divan je osećaj posle mnogo godina ponovo držati svoju bebu u rukama. Shvatila sam da sam ja jednostavno rođena da budem majka, da budem stalno nekome potrebna. To me čini snažnom, to me tera napred. Sada imam snagu da mi se čini kako bih mogla na vrh sveta - priča popularna pevačica koja ističe da ljudi na njenom licu primećuju ogromnu sreću i zadovoljstvo.
- Čim sam ugledala Blankicu, posle porođaja, prenela mi je neku posebnu energiju. To ne znam da vam opišem, ali na mene predivno utiče. Taj osećaj bliskosti i neverovatne povezanosti sa njom imala sam dok je ona još bila u mom stomaku. Zadovoljstvo ne krijem, tako svi oko mene primećuju da zračim pozitivnom energijom. Sve tri moje kćerke, svaka na svoj način, učinile su me srećnijom, boljom i jačom. Nekako se neprestano nadovezuju i upotpunuju moje biće - ističe Anabela.
Slatke muke koje donosi novorođenče i neprospavane noći nimalo joj ne padaju teško i na umor brzo zaboravi kada vidi lice svoje nasmejane bebe.
- Blankica je divna beba koja plače s razlogom. Ne mogu reći da nije teško, ljudski je biti umoran, ali i to će proći. Deca brzo odrastu i onda majkama bude žao što je to prošlo. Inače, moj suprug Andrej je od samog našeg upoznavanja pričao o devojčici Blankici koju on čeka i čvrsto je verovao da će mu je Bog podariti. Često u šali zna da kaže da ju je on „crtao“, „dizajnirao“ i da je baš takva kakvu je želeo. Obraća joj se sa "željo moja“, onda vam je jasno kakva je i kolika njegova posvećenost. Biće mi drago da on bude njen princ, zapravo ne sumnjam da će biti tako - otkriva presrećna Anabela.
- Moje starije kćerke, Luna i Nina, predivna su deca koja se samo mogu poželeti, njihova srca su ogromna, puna ljubavi. Ne možete zamisliti koliko one vole Blankicu. Nina je sa bebom dvadeset četiri sata dnevno i velika mi je pomoć, a imamo i bezuslovnu pomoć svih članova porodice, na šta sam im beskrajno zahvalna. Inače, ne dojim bebu jer sam posle operacije tumora izgubila tu mogućnost. Nijednu moju kćerku nisam dojila pa su, hvala Bogu, potpuno zdrave - iskrena je pevačica koja se raduje porodičnom odmoru.
- Mi smo već na „turneji“ koja obuhvata planinu i more. Uživamo sa bebom i Blankica sve odlično podnosi. Sledeća destinacija nam je Beograd gde mene očekuje malo posla, koga sam se uželela. Pevanje me ispunjava, to je moj izduvni ventil i nema razloga da ne počnem da radim jer se odlično osećam.

Autor: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti