Verila se Anabela Bukva

Verila se Anabela Bukva

Autor: | 19/09/2012

0

Pop zvezda Anabela Bukva (37) udaće se na proleće za 11 godina mlađeg sarajevskog biznismena Andreja Atijasa. Par se verio u ponedeljak veče na popularnom beogradskom splavu "Fristajler" na proslavi 18. rođendana televizije "Pink".
Romantična veridba odigrala se u separeu u kom su Anabela i Andrej čitavo veče đuskali kao gosti "ružičaste televizije". Potpuno iznenađenje, kako za pevačicu tako i za goste splava, bilo je kada je Sarajlija izvadio prsten i pitao Anabelu da se uda za njega. Zbunjena pevačica počela je da plače i kroz suze prihvatila bračnu ponudu. Usledili su strastven zagrljaj i poljupci, ispraćeni aplauzom svih gostiju.
- Presrećna sam i zbunjena! Verujte da je ovo bilo pravo iznenađenje za mene, nisam očekivala da Andrej izvadi prsten usred proslave 'ružičaste televizije' i zaprosi me! Naravno, rekla sam mu - 'da'! Još uvek sam pod utiskom, ne mogu da pričam o svadbi jer o tome nikad nismo razgovarali - vidno uzbuđena rekla nam je pevačica, koja je sa Atijasom u vezi šest meseci.
Anabeli će ovo biti drugi brak, a iz prethodnog sa denserom Gagijem Đoganijem ima ćerke Lunu (15) i Ninu (5). Atijas, kome je pre mesec dana bivša devojka Jasmina Skender rodila sina Leona, sa Anabelom će prvi put sati na ludi kamen.
Iako su njihovu vezu od početka pratile brojne trzavice, pevačica i biznismen su uspeli da prevaziđu sve probleme i odlučili da jedno drugom izgovore sudbonosno "da". Kako saznajemo, Andrej je za proleće planirao veliku svadbu.
- Iako o tome nije razgovarao s Anabelom, Andrej je planirao veliku svadbu, koju će najverovatnije zakazati na proleće. Svi su presrećni zbog njih dvoje. Anabeline ćerke ga obožavaju i obradovale su se ovoj vesti koju im je pevačica pažljivo saopštila jer nije bila sigurna kako će reagovati. Atijasovi roditelji su takođe srećni, iako nisu očekivali da se sve tako brzo odigra - kaže naš izvor blizak popularnom paru.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin