Anabela Atijas: Ceo život vapim za pravom porodicom

Anabela Atijas: Ceo život vapim za pravom porodicom

Autor: | 30/04/2013

0


Pop pevačica Anabela Atijas oduvek je bila interesantna medijima, pa i sada kada se zbog poodmakle trudnoće povukla sa javne scene. Majka dve prelepe devojčice, Lune i Nine, ušla je u deveti mesec trudnoće i uskoro bi trebalo da se porodi i sa izabranikom svog srca, biznismenom Andrejom Atijasom dobije njihovu prvu, a njenu treću kćerku. Iako je u kasnim četrdesetim, Anabela kaže da je ovu treću trudnoću bolje podnela od prethodne dve. Imala je sreću da je njen suprug Andrej toliko bio brižan da je u svakom trenutku trudnoće uživala. Pre nekoliko dana Anabela je došla u Beograd kako bi u odabranom društvu proslavila osmi rođendan svoje kćerke Nine i malo uživala u glavnom gradu Srbije.
- Jedan od razloga mog dolaska u Srbiju bila je proslava rođendana moje kćerke Nine. Zabavu smo upriličili u jednoj igraonici. Budući da je ona već zrela devojčica gosti na njenoj žurki više nisu bili moji prijatelji već njeni drugari iz škole i iz kraja u kome živimo. Bilo nam je baš zabavno - kaže na početku razgovora za "Hello!" Anabela, koja ističe da je veoma srećna i da se divno oseća u trudnoći.
Pop pevačica je u Beograd došla sama, bez supruga Andreja koji je zbog poslovnih obaveza morao da ostane u Sarajevu. Inače, ona se pre nekoliko meseci preselila u Bosnu gde planira da se porodi.
- Ušla sam u deveti mesec. Na moju veliku radost, drugo stanje odlično podnosim. Kada sam bila trudna sa Ninom, a tada sam bila deceniju mlađa, zbog komplikacija sam gotovo celu trudnoću morala da preležim. Sada se osećam sjajno, sve do sedmog meseca sam putovala i nastupala. Doktorku sam pitala da li smem da budem toliko aktivna, a ona mi je rekla da samo slušam svoje telo i da, ako imam snage i volje, nema razloga da prestanem da radim. Veoma sam zadovoljna, a u ovim godinama sam zrelija i ispunjenija, tako da je verovatno i to razlog što ovu trudnoću tako lako podnosim. U Sarajevu se divno osećam, tamo mi je mnogo lagodnije nego u Beogradu jer nema svakodnevne užurbanosti i stresa. Za razliku od Beograda, gde se trudim da svima udovoljavam, tamo sam ja u centru pažnje. Svi me vole i sve se vrti oko mene, što mi veoma prija, naročito sada kada sam ranjivija i emotivnija. Kad se probudim, osećam da mogu slobodno da dišem, tamo je sve sporije i mirnije. Moj suprug je divan, i raduje me to što on nije takav samo prema meni, nego prema svima, prema porodici i prijateljima. Da bih posle porođaja bila u njegovom društvu, odlučila sam da se porodim u Sarajevu. Osim njega sa mnom će biti i moja majka, sestra, kao i kćeke. Inače, bolnica u Sarajevu je jedna od najsavremenijih koju sam videla. Ona je renovirana pre tri godine i ima savršenu aparaturu. Inače, Zdravko Čolić je sav novac od prodatih karata posle koncerta na Koševu poklonio ovoj medicinskoj ustanovi. Zbog svega toga i beskrajnog poverenja koje imam prema lekarki koja mi vodi trudnoću odlučila sam da se tamo porodim. Sada "sitno odbrojavam" i uživam u laganim šetnjama jer su već pomalo počele da me bole i otiču noge - kaže tridesetosmogodišnja pevačica.
Anabeli znači što je kćerke u svemu podržavaju i raduju se prinovi. Iako im majka trenutno živi u Sarajevu, a one se školuju u Beogradu, nekoliko puta mesečno, kad god im se ukaže prilika, odlaze u Bosnu da je posete.
- Imam divne kćerke koje su mnogo patile kada ja nisam bila srećna, stalno su me tešile. Sada kada ja blistam od zadovoljstva, njima je srce puno. Mogu da se pohvalim da imam divne kćerke koje mi nikada u životu nisu pravile probleme. Luna ima sedamnaest godina, izlasci je i dalje mnogo ne interesuju, više voli da uživa na klupama oko naše zgrade. Nimalo mi ne zameraju što nisam svaki dan sa njima, naprotiv, teraju me da uživam u sreći koja mi se dešava. Ceo život vapim za pravom porodicom. Sada, iako Nina i Luna nisu uvek uz mene, uz supruga Andreja imam osećaj porodične pripadnosti. I veoma mi prija. Nikada se ne zna koliko će ta sreća trajati, ali ja se nadam ceo život. Kada ponekad počnem glasno da razmišljam o ljubavi i njenoj prolaznosti, moja mama voli da mi kaže: „Pusti život da te vodi, uživaj u sreći koja traje, ne prizivaj nesreću i ako treba, promeni četiri braka kako bi uvek bila zadovoljna“ - iskrena je Anabela koja želi da svoju kćerku, kojoj je odabrala ime Blankica, donese na svet prirodnim putem.
- Ako sve bude bilo kako treba, porodiću se na prirodan način. Nema potrebe da bude drugačije. Porođaja se apsolutno ne plašim i jedva čekam taj čudesan čin. Spremna sam za bebu i da joj se potpuno posvetim. Ipak, znajući sebe i svoj sportski duh, sigurno neću iskoristiti puno porodiljsko odsudstvo, već ću se, čim budem u prilici, vratiti na scenu. Nisam osoba koja može samo da bude u kući i da miruje. Kada sam rodila Ninu, poslu i pevanju sam se vratila posle četiri meseca. Tako se i sada osećam, čim moja beba malo ojača, eto mene na bini. Želim da ovo dobro raspoloženje podelim sa mojom publikom - završila je razgovor za magazin „Hello!“ Anabela Atijas.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još