Anabela Bukva i Andrej Atijas: Turbulentan početak zajedničkog života

Anabela Bukva i Andrej Atijas: Turbulentan početak zajedničkog života

Autor: | 08/01/2013

0


Andrej Atijas, sarajevski biznismen i suprug Anabele Bukve, odlučio je da prekine medijsku tišinu i da za Expressmag.ba iznese samo deo, ako kaže, "privatnog pakla" koji preživljava već mesecima. Atijas je u žižu medijskog interesovanja došao zbog svoje veze i braka sa popularnom pevačicom. Njih dvoje su već odavno glavna vest u regionu, no to im ne smata da "ljubav cveta". Venčali su se uoči Nove godine u Sarajevu, Anabela je u drugom stanju. Sve bi bilo bajkovito da nije njegovog "starog" problema sa Jasminom Skender iz Zenice sa kojom ima četvoromesečnog sina Leona.
- Kap je prelila čašu kad je Jasmina u emisiji kod Dejane Rosuljaš na OBN televiziji dovela moje četvoromesečno dete. Dovela je sina, pred kamere, o čemu me nije obavestila, nije tražila od mene ni  dozvolu da se Leon snima. Njena priča, i sve što je do sada plasirala u medijima o meni plod je njene želje za medijskim eksponiranjem, a ne kako bi zaštitila sebe i dete. Zvao sam OBN i pitao ih kako su mogli da snimaju bebu u emisiji!? To je skandalozno i to je krivično delo! - kaže Atijas.
Njih dvoje upoznao je njegov zajednički prijatelj prošle godine. Kako kaže, pošto s prijeteljem "nije išlo", odmah se "prebacila" na Andreja. Proveli su samo jednu noć zajedno, da bi se ona javila nakon tri meseca sa vešću da je trudna, da ne želi da abortira i da od njega ne traži ništa.
- Zaista sam mislio da se radi o normalnoj, finoj devojci. Svi u mom okruženju su mislili isto, moji roditelji... Rekao sam joj da se ne možemo venčati, ali da ću dete priznati i prihvatiti. I tako je i bilo. Međutim, sve se promenilo od trenutka kada sam počeo da se zabavljam sa Anabelom. Odjednom su, kao slučajno, počeli da me zovu novinari, pogotovo iz Srbije, i da postavljaju pitanja o tome kako se ne brinem o svom sinu, kako je ona ostavljena još u trudnoći, a istina je sasvim drugačija. Leonu stalno kupujem sve što mu treba. Dao sam 5.000 maraka da se uvede grejanje u stanu u Zenici, kako bi bebi bilo toplo. Pa ona kolica u kojima ga je dovela na OBN sam platio 1.500 eura, još imam račun... I to u emisiji o "ostavljenim trudnicama". Ja mu kupujem stvari, a ona ih prodaje po Zenici. I što je najgore, zabranila mi je pristup sinu!
Atijas pokreće tužbu protiv Jasmine Skender zbog narušavanja ugleda i časti, te ponižavanja u javnosti. A nazivala ga je narkomanom, alkoholičarem i šta sve još ne... Takođe, više od svega želi da dobije starateljstvo nad Leonom, ili, ako je to nemoguće, da ga redovno viđa.
- Raspitao sam se o Jasmini i došao do neverovatnih saznanja koja govore da se radi o osobi koja je sklona svemu. Čuo sam da je imala raznoraznih avantura, na samo po BiH, nego i po Italiji, Holandiji, Srbiji, Hrvatskoj... čak i neke afere sa drugim ljudima, biznismenima, među kojima ima i oženjenih... Moram svima da pokažem o kakvoj se osobi radi. Saznao sam da je, praktično, ucenjivala mnoge sa kojima je došla u kontakt, da su joj davali ogromne sume novca, poklone, plaćali stanove, a postoje indicije i da je povezana sa "podzemljem". Sve ću preduzeti da zaštitim svoju i Anabelinu decu, a da sa sebe skinem ljagu. Svašta tu ima - pomalo je zagonetan Andrej, ali i odlučan da pravdu istera na sudu.

Izvor: Expressmag.ba
Foto: Life ContentTviter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin