Ilda Šaulić sa porodicom i prijateljima proslavila 33. rođendan

Ilda Šaulić sa porodicom i prijateljima proslavila 33. rođendan

Autor: | 19/12/2011

0

Poznata pevačica Ilda Šaulić nedavno je upriličila slavlje za članove porodice i najbliže prijatelje i poslovne saradnike povodom svog trideset trećeg rođendana. U prelepom ambijentu hotela „Radmilovac“, nadomak Beograda, ova lepa plavuša obeležila je važan datum u njenom životu, a gosti su joj poželeli mnogo sreće, zdravlja, uspeha i ljubavi. Pošto je u poslednjem trenutku promenila plan i umesto na putovanju, rođendan je ipak proslavila u Srbiji, a njen brat Mihailo joj je pomogao u organizaciji.
- Trebalo je da putujem, ali sam samo nekoliko dana pre rođendana promenila plan i odlučila da kao i svake godine rođendan proslavim kod kuće. Zbog toga sam imala samo nekoliko dana za organizaciju veselja, a moj brat Mihailo pobrinuo se da sve protekne u najboljem redu. Tako mi je on dao ideju da okupim najbliže ljude u hotelu „Radmilovac“ i da angažujem „Alegro bend“ koji nije ranije nastupao na mojim proslavama, ali su se pokazali kao odličan izbor - počinje da priča Ilda.
- Tog dana je već od jutarnjih sati na moju kućnu adresu počelo da stiže cveće pošto moji prijatelji i saradnici znaju da to volim, a kasnije sam dobila i druge interesantne poklone o kojima ne bih mnogo da pričam. Najveći dar za mene je ipak to što su se svi odazvali mom pozivu i došli na slavlje, a sutradan su mi slali poruke da mi kažu kako su se odlično proveli.
Poznata kao devojka sa stilom, Ilda je i za ovu priliku izabrala lepu haljinu marke „dolče i gabana“ koja joj je odlično pristajala. Među njenim gostima bili su, osim roditelja Gordane i Šabana Šaulića, brata Mihaila i sestre Sanele koja je došla u društvu dečka Bate Mirkovića, prijatelji sa estrade: Saša Jakšić Žika sa suprugom Dajanom, Danko Lazović sa suprugom, Vlado Georgiev, Saša Kovačević i ostali  prijatelji koji svake godine dolaze na njena slavlja.
- Imala sam oko četrdesetak gostiju i to je uglavnom ista grupa ljudi koji svake godine dolaze. Nisam gasila svećice na torti, već je ona samo poslužena gostima, a pošto je hotel „Radmilovac“ poznat po odličnoj tradicionalnoj kuhinji, služeni su srpski specijaliteti - objašnjava lepa pevačica koja je kao i svake godine zapevala.
- Otpevala sam nekoliko numera, a i moj tata je pevao svoje hitove koje je te večeri posvetio meni. Inače, kada želi da me razneži, on voli da zapeva numeru „Devojčice moja“, ali ovog puta je to preskočio, pošto sam i bez toga bila dirnuta atmosferom. Mnogo mi je drago što su osim nas pevali i Vlado Georgiev i Saša Kovačević koji je zapevaopesmu „Verujem u ljubav“.
U narednom periodu Ilda će se posvetiti pripremanju novih pesama, a Novu godinu će provesti radno.
- Već sam odabrala nekoliko numera koje je napisao moj otac i verujem da ću uskoro ući u studio da ih otpevam. Još nisam odlučila gde ću pevati za „Novu godinu“ pošto imam nekoliko ponuda, ali znam da ću te večeri raditi - zaključuje atraktivna pevačica.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin