Ilda Šaulić: Provod i rad u krugu porodice

Ilda Šaulić: Provod i rad u krugu porodice

Autor: | 29/09/2012

0

Kralj folka, pevač Šaban Šaulić i njegova naslednica Ilda proveli su dve nezaboravne nedelje u Sjedinjenim Američkim Državama, a društvo im je pravila i Goca Šaulić, Ildina majka, a Šabanova supruga. Otac i kćerka održali su odlično posećene koncerte u Atlanti, Džeksonvilu, Čikagu, Detroitu, Klivlendu i Sent Luisu. Boravak u tim gradovima iskoristili su da se vide sa prijateljima, ali i obiđu neke od kulturnih znamenitosti.
- Ovo su bili moji prvi nastupi u Sjedinjenim Američkim Državama i fascinirana sam prijemom publike. Očekivala sam da će tata biti dočekan sa oduševljenjem, što se i desilo, ali sam fascinirana i time koliko je mojih pesama publika znala. Pevali su sa mnom uglas. Sve sale su bile ispunjene do poslednjeg mesta, tražila se karta više, što me neizmerno raduje. Vidi se da su se ljudi u američkim gradovima uželeli dobre muzike iz Srbije - za magazin „Hello!“ kaže Ilda, koja je našla vreme za uživanje i obilazak turističkih atrakcija.
- Zbog velikog broja koncerata, u kratkom vremenskom roku, dešavalo nam se da pravo iz aviona odemo na nastup, naravno, sa kratkim odlaskom u hotel pre toga. Ipak, posle koncerta u Čikagu imali smo nekoliko dana za nas, što smo iskoristili da se odmorimo. Svako je radio ono što najviše voli. Tako smo moja majka Goca i ja išle u razgledanje grada, dok je tata vreme iskoristio da ode na pecanje na jezero Mičigen. Dok je on uživao u ribolovu, nas dve smo obišle grad, išle na piće u čuveni "Tramp internešenel toranj", koji je vlasništvo Donalda Trampa, sa koga se pruža spektakularan pogled na grad. Šetale smo se po parku "Milenijum" i kupile poklone za porodicu i prijatelje - govori mlada zvezda.
Dok je boravio u američkim gradovima kralj folka proslavio je šezdeset prvi rođendan. Osim kćerke Ilde i supruge Goce rođendan su mu čestitali prijatelj Dragan Korvet, pevač Slobodan Stojadinović, koji je sa njima pošao na turneju, kao i ostali prijatelji koji tamo žive i rade.
- Pošto moj tata ne ide često u Sjedinjene Američke Države, bila je ovo jedinstvena prilika da se vidi sa svojim dugogodišnjim prijateljima i da sa njima proslavi rođendan. Večera je bila organizovana u restoranu, pevale su se lepe pesme, a čitave večeri bili smo u kontaktu i sa mojim bratom Mihajlom, sestrom Sanelom i sestrićem Lukom, koji su mu čestitali njegov dan i poželeli mu dug život, dobro zdravlje i mnogo sreće. To je bilo veče ispunjeno lepim emocijama. Bilo nam je žao što cela porodica nije na okupu, ali ćemo to ovih dana nadoknaditi i napraviti još jednu malu „internu“ proslavu - kaže na kraju za magazin "Hello!" Ilda.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti