Olja Karleuša: Zabava za pamćenje

Olja Karleuša: Zabava za pamćenje

Autor: | 19/01/2012

0

Pevačica Olja Karleuša zajedno sa suprugom Predragom priredila je sinu zabavu na kojoj su proslavili njegov treći rođendan. Kako su želeli da svoje prijatelje i Pavlove drugare okupe u igraonici „Avantura“ koja se nalazi u neposrednoj blizini njihovog stana na Vračaru, morali su da sačekaju da prođe Nova godina, pa su slavlje organizovali dva dana pošto je njihov mezimac napunio tri godine. Pre nego što je na zabavi ugasio svećice sa torte mališan je to učinio i kod kuće, baš na dan rođenja, kada su njegovi roditelji u domu priredili svečani ručak za bake i deke.
Igraonica je zbog novogodišnjih praznika bila okićena raznim ukrasima, pa nije bilo potrebe da se radi dodatna dekoracija. Za posluženje Olja je zadužila ketering, tako da je goste dočekivala rasterećena od obaveza. Za tu priliku odabrala je kratku usku, čipkanu crnu haljinu, dok je sinu obukla farmerke, belu košulji i zeleni džemper.
- Na dan kada je Pavle rođen na ručak smo pozvali bake i dede, a dva dana kasnije smo organizovali veliku proslavu kojoj je prisustvovalo sedamdeset odraslih i trideset petoro dece. Upravo zbog tolikog broja gostiju odgovarala nam je ova igraonica koja je toliko velika da je mogla da primi sve naše zvanice - kaže Olja koja je tog dana bila zabrinuta kako će sve proteći, jer je samo dan ranije Pavle dobio temperaturu.
U početku je pevačica želela da otkaže proslavu, ali kada ju je lekar uverio da je reč o prehladi, slavlje je ipak održano. Dok su se ona i njen suprug Predrag potrudili da svim gostima posvete dovoljno pažnje i veče im učine prijatnim, o deci su vodile računa devojke koje su smišljale razne igrice kako bi ih zabavile. Najradosniji trenutak za sve je bilo iznošenje slavljeničke torte sa motivima iz crtanog filma „Majstor Bob“.
- Majstor Bob je Pavlov omiljeni animirani lik i nije bilo govora da torta, napravljena od nekoliko vrsta čokolade, ima drugačiji oblik. Peca i ja smo mu priredili iznenađenje, pa su mu je izneli ljudi u kostimima Štrumpfa, Nodija i Pepa praseta. Kada je video poznate igrane likove, oduševio se. Ne samo on, već i sva deca. Na torti je bio i vatromet što je izazvalo još veću njihovu radost - priča Olja.
Dečak je od drugova dobio pregršt poklona, a od roditelja sve one igračke koje je želeo.
- Kupili smo mu kako ih ja zovem „majstorije“, bagere, bušilice, mešalicu, Majstor Boba i patike. I prošle godine je želeo alat i to ga još drži.
Posle rođendana, porodica je otišla na Avalu gde će u svojoj kući provesti dvadeset dana. Iako im je beogradska planina letnja baza, želeli su da Badnji dan i Božić provedu okruženi prirodom i čistim vazduhom.
- Divno smo se proveli i za praznike. Iza naše kuće je šuma i Pavle je ove godine prvi put sa ocem išao da seče badnjak. Imao je i svoju malu testeru. Uveče smo badnjak spalili, a ugostili smo naše porodice sa kojima uvek proslavljamo ovaj hrišćanski praznik - završava Olja koja će se sa suprugom i sinom u februaru odmarati na Kopaoniku.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Dragan Petrović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još