Sandra Perović: Uvek u centru zbivanja

Sandra Perović: Uvek u centru zbivanja

Autor: | 03/06/2011

0

Sandra Perović, naša uspešna novinarka, kojoj godinama polazi za rukom da uradi intervjue sa najvećim filmskim zvezdama današnjice, i ove godine prisustvovala je prestižnom festivalu u Kanu, gde je imala priliku da se sretne sa popularnim glumcima, odgleda nove filmove čuvenih reditelja, ali i da prisustvuje koncertu njene omiljene grupe Duran, Duran. Ova poznata dama uspela je da i na ovogodišnjoj filmskoj smotri u Kanu ostvari jedan od svojim ciljeva - da za „Radio-televiziju Srbije“ uradi intervju sa trenutno najpopularnijom i najplaćenijom glumicom Anđelinom Džoli.
- „Festival u Kanu posećujem od 2003. godine, a 2005. imala sam čast da budem član žirija međunarodne federacije filmskih kritičara, što je za mene bilo veliko priznanje. Ove godine Festival je obeležilo prisustvo mnogobrojnih i značajnih holivudskih zvezda: od predsednika žirija Roberta de Nira, članova njegovog tima Ume Turman i Džuda Loua, preko Selme Hajek, Antonija Banderasa, Džodi Foster, Mela Gibsona, Penelope Kruz, Džonija Depa, do Breda Pita i Anđeline Džoli. Dogodio se i presedan u istoriji održavanja ove filmske manifestacije - danski reditelj Lars fon Trir proglašen je personom “non grata” zbog neumesnih izjava u vezi sa Hitlerom i Jevrejima. Izvinjenje koje je kasnije uputio nije imalo efekta - objašnjava Perovićeva, koja je ove godine imala priliku da uradi intervjue sa Dastinom Hofmanom, Džekom Belkom, Antoniom Banderasom, Kirsten Danst i drugim zvezdama. Ipak svojim najvećim uspehom smatra razgovor sa holivudskom zvezdom Anđelinom Džoli.
- Intervju sa Anđelinom sam sebi negde zacrtala kao cilj. Imala sam tremu, što je za mene neuobičajeno posle gotovo stotinu intervjua koje sam uradila sa zvučnim imenima iz sveta filma. To sam čak rekla njenom agentu pre razgovora i on mi je posavetovao da se opustim. Onog trenutka kada sam ušla u prostoriju za snimanje i rukovala se sa njom sve je bilo u redu. Na mene je ostavila utisak blage i smirene osobe, koja svoju emotivnost krije iza jedne prijatne hladnoće u pogledu - objašnjava Sandra.
Novinarka „Radio-televizije Srbije“ slobodno vreme na francuskoj rivijeri provodila je sa kolegama iz bivše Jugoslavije sa kojima se druži svake godine, a iskoristila je priliku i da poseti odabrane žurke.
- Od nekoliko izlazaka, koji su za mene neka vrsta „izduvnog ventila“ posle napornog dana, najupečatljiviji i meni najzanimljiviji bio je onaj u čuvenom VIP klubu, gde je nastupao moj omiljeni bend od tinejdžerskih dana do danas Duran, Duran. Bila sam u prvom redu, tik uz binu, i uživala pevajući zajedno sa njima. Fascinirana sam dobrom kondicijom Sajmona le Bona, ali i Nika Roudsa - zaključuje ova uspešna dama.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti