Biljana Obradović: Glamurozni provod u Kanu

Biljana Obradović: Glamurozni provod u Kanu

Autor: | 15/06/2012

0

Poznata televizijska voditeljka Biljana Obradović, čija je autorska emisija „Biljana za vas“ odnedavno počela da se emituje i na televiziji „Avala“, tradicionalno je i ove godine posetila Kan u vreme čuvenog „Filmskog festivala“. Prisustvo lepe plavuše nežnog izgleda na jednoj od najčuvenijih filmskih smotri donelo joj je niz novih poslovnih kontakata i mogućnosti za nove ekskluzivne intervjue, po kojima je Biljana poznata našoj televizijskoj publici.
Zgodna Beograđanka je ovog puta u mondenskom gradu na jugu Francuske provela deset dana u društvu njene najbolje prijateljice Jelene Mandić, koja godinama živi u Kanu. Za magazin „Hello!“ ozadovoljno sabira utiske.
- Dobar noćni provod, nova poznanstva, kao i učvršćivanje starih obeleže ovaj filmski festival svaki put kada ga posetim. Festivalsku atmosferu je ove godine prilično pokvarila kiša koja je neprestano padala tokom šest dana trajanja programa Festivala. Zbog loših vremenskih uslova mnogobrojna dešavanja na crvenom tepihu, ali i na drugim lokacijama, bila su otkazana. Zvezde su na crvenom tepihu pred predstavnike sedme sile izlazile sakišobranom - na početku kaže zanosna novinarka.
- Ipak, loše vreme mi nije  pokvarilo provod. Ponuđeno mi je da uradim intervjue sa Robertom Patinsonom, Džonom Kjuzakom i još nekoliko poznatih glumaca, ali prethodnih godina sam ih već obavila, tako da ove godine u Kan nisam došla poslovno. Boravak sam iskoristila isključivo da se zabavim i odmorim.
- Moja najbolja drugarica Jelena Mandić i ja tokom dana viđale smo se sa prijateljima i poslovnim partnerima, a uveče smo odlazile na večere povodom premijere filma ili nekog dešavanja, koja su mahom bila zatvorenog tipa. Posle toga, prepuštale bismo se odličnom noćnom provodu u poznatim klubovima „Gotha“, „Provocateur“, „Pop up“ i „VIP“. I ove godine najbolji partiji bili su „Amfar“, „Chopard“ i „De Grisogono“. U klubu „Gotha“ prisustvovala sam fantastičnoj žurki čuvenog didžeja Dejvida Gete, gde su bili Kanje Vest i Paris Hilton. Svake večeri tu su izlazili Paf Dedi,
Bijonse i još neke svetske zvezde. Ipak, najveći spektakl, kao i svake godine, predstavljala je dobrotvorna večera i parti „Amfar“ koji se održavao u „Eden Rock“ hotelu u Antibu - kaže Biljana koja je prisustvovala čuvenoj dobrotvornoj zabavi za borbu protiv side i odlično se provela - završava atraktivna Biljana.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin