Ivana Bajić: Talenat za ulepšavanje

Ivana Bajić: Talenat za ulepšavanje

Autor: | 10/07/2011

0

Talentovana u poslu, ali i u životu, Ivana Bajić osvojila je domaće televizijsko gledalište vodeći šou „Ja imam talenat“ veoma spontano i prirodno, uz mnogo improvizacije. Lepa Beograđanka je nedavno „osvežila“ izgled popunivši volumen usana uz pomoć hijaluronske kiseline u jednoj privatnoj klinici.
- Prijateljica me je odvela kod jedne doktorke koja je postala moj dermatolog i sjajna prijateljica. Odmah sam shvatila da je veliki profesionalac jer mi je sa toliko ljubavi i strpljenja do najsitnijh detalja objasnila šta se dešava u mom telu i na mom licu. Otkrila mi je kako treba da negujem i održavam izgled, kao i koje su korekcije u mom izgledu moguće. Tako sam se sa njom dogovorila da malo popunim usne kako bih se „oslobodila“ konstantnog nanošenja olovke i sjaja za usne kojima sam nadoknađivala punoću - za magazin „Hello!“ iskreno kaže harizmatična lepotica i naglašava važnost nepreterivanja ni u čemu.
- Ženama koje žele da urade popunjavanja usana poručila bih da ne preteruju i da prepuste stručnom licu da odredi meru za postizanje volumena. Kada neka osoba želi promenu, gotovo uvek preteruje jer je euforična. Zato je važno imati adekvatnog doktora koji tačno zna šta je za vas najbolje.
Ivana kaže da je popunjavanje usana intervencija koja nije  bolna, i da joj je to olakšalo slikanje na televiziji tokom emisije koja se prikazuje na „Radio-televiziji Srbije“.
- Moj šminker je prezadovoljan i sada je i meni lakše jer i kada se sjaj skine sa usana one su punije i lepo se slikaju - ne moram da „trčim“ na korekcije na svakoj pauzi snimanja. Intervencija me nije bolela jer se radi pod anestezijom. Usne sam popunjavala oko podneva a iste večeri sam izašla na koktel-žurku. Naravno, odmah sam iskoristila priliku da stavim crveni karmin koji mi sada savršeno pristaje.
Dvadesetosmogodišnja voditeljka i producentkinja mezoterapiju tela primenjuje jednom u šest meseci, i to najviše zbog detoksikacije i čišćenja organizma.
- To mi jako prija. U tih šest nedelja, koliko tretmani traju, zabranjena je upotreba alkohola, cigareta i teške hrane. Tako se telo očisti od toksina, a celokupno psihofizičko stanje je znatno bolje. Jednom u dva meseca odlazim i na klasi;an tretman lica, a odskoro sam počela da koristim tretmane sa kavijarom koji mi znatno osvežavaju kožu.
Ivana podržava estetske zahvate koji pomažu ljudima da izgledaju sveže i prirodno:
- Ima mnogih procedura koje mogu dosta da poprave izgled i nemaju štetne posledice: uklanjanje crnih podočnjaka, popunjavanje bora hijaluronom, mezoterapija lica, epilacija. Žene su simbol lepote i svaka od nas mora da vodi računa o svom licu i telu. Već sa dvadeset pet godina svaka žena bi trebalo da pronađe dermatologa kome veruje i koji će voditi računa o promenama koje doživljavate kako starite, u odnosu na posao koji obavljate i vaš tempo života.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti