Irena Spasić: Obasjana svetlošću

Irena Spasić: Obasjana svetlošću

17/06/2011

0

Zgodna plavuša i voditeljka emisije „48 sati svadba“ Irena Spasić krajem maja na svet je donela prelepu devojčicu, kojoj su njen suprug Gaga i ona dali ime Nera. Nasmejana tridesetpetogodišnjakinja nepuna dva meseca pred rođendan dobila je najlepši poklon na svetu. Vidno raspoložena, sa osmehom na licu, u pratnji supruga Irena je izvela svoju kćerku iz porodilišta.
- Presrećni smo, ne mogu vam opisati kako je ovo divan osećaj - kaže za magazin „Hello!“ Irena Spasić.
- Sve je prošlo u najboljem redu. Naša kćerka je teška tri kilograma i sedamsto osamdeset grama. Mnogo je slatka - istakla je zgodna plavuša i objasnila zašto su se njen suprug i ona odlučili da svoju mezimicu nazovu Nera.
- Ime Nera je intimna priča koja je vezana za mene i mog supruga. Nera ima simboličan naziv i znači svetlost - iskrena je Irena koja je u nastavku ispričala kako je podnela drugo stanje:
- Kažu da se ružne stvari vezane za trudnoću i sam porođaj brzo zaboravljaju. U pravu su. Mučnine su me pratile do petog meseca, što je bilo iscrpljujuće, ali to je već daleko iza mene. Do kraja trudnoće bila sam vrlo pokretna. Malo sam spavala, mnogo šetala i to mi je prijalo. Uživala sam u odmoru i pripremi za roditeljsku ulogu. Bila sam uzbuđena i svakog dana sam iščekivala da ugledam lice svoje bebe. Sada je naša Nera u prvom planu i čini nas srećnim - kroz osmeh priča popularna voditeljka i govori o višku kilograma koje je dobila u trudnoći.
- Mislim da je višak kilograma sve što je više od vaše prvobitne težine. Prvih meseci sam gubila na kilaži, ali pred porođaj sam se zaokruglila. Pre trudnoće sam više izmišljala šta bih jela usred noći, a za divno čudo, toga u trudnoći nije bilo. Jela sam kad god mi se jelo, ali ne za dvoje - kaže Irena i napominje da joj je ova medijska pauza došla u pravom trenutku.
- Mislim da je ova pauza nastupila u pravom trenutku i drago mi je da je povod dobar. Emitovanje emisije „48 sati svadba“ nastavljeno je na „Radio-televiziji Srbije“, samo na smenu sa „Ligom šampiona“. Bili smo vredni i snimili smo dovoljan broj emisija do kraja ove sezone - ističe plavokosa voditeljka i napominje da se nijednog trenutka nije uplašila kako će rođenje deteta uticati na dalji razvoj njene karijere.
- Ne, nikada nisam razmišljala na taj način, rođenje deteta je najbolja stvar koja može da vam se desi i ja sam presrećna što sam dobila priliku da postanem majka. Mislim da je dobra organizacija ključ uspeha u svakoj situaciji. Moguće je biti roditelj i uspešan u svom poslu. Ima toliko primera - s ponosom priča voditeljka, koja je posle svadbene ceremonije koju je upriličila na način na koji je venčala brojne parove u okviru emisije „48 sati svadba“ svoje devojačko prezime Spasić promenila u Stojanović. Iako je tek pre nekoliko dana postala majka, Irena ima planove za budućnost.
- Moj najveći plan je prvo da se dobro snađem u ulozi majke, a onda krećem u nove poslovne pohode - sa velikim osmehom na licu završila je Irena Spasić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti