Sanja Papić: Rame uz rame sa zvezdama

Sanja Papić: Rame uz rame sa zvezdama

Autor: | 11/06/2011

0

Nekadašnja mis Srbije Sanja Papić vratila se u Beograd prepuna utisaka sa „Kanskog festivala“ kojem je prvi put prisustvovala. Iako je već više puta posetila Kan, poznata plavuša nikada ranije nije se našla u gradu na Azurnoj obali u vreme održavanja jedne od najglamuroznijih svetskih filmskih smotri.
- Tokom trajanja Festivala Kan je sigurno najpoznatije mesto u Evropi gde sve vrvi od dešavanja i poznatih ličnosti. Ceo Holivud je na popularnoj Kroazeti, a samim tim i brojni predstavnici sedme sile. Nema velikog imena svetske filmske industrije koje nije prisustvovalo minulom festivalu u Kanu. Ipak, čini mi se da je Novak Đoković bio najšarmantniji od svih - za magazin „Hello!“ kaže voditeljka emisije „Total Tenis“ na „Radio- Televiziji- Srbije“, koja je na Kroazeti snimala najave emisija. Sanja je svojim šarmom i finim manirima uspela da stekne simpatije svetskih zvezda.
- Upoznala sam mnoge ličnosti iz svetskog šou-biznisa. Sa Romanom Rosijem, vlasnikom radnje „Distante“ išla sam u Kan kako bih prisustvovala tradicionalnoj „Šopardovojžurki, gde sam za poznati brend obuće „Toressi“ uradila set fotografija. Bilo je mnogo mojih poznanika iz Srbije, ali sam se upoznala i sa mnogim velikim svetskim zvezdama. Sve je počelo žurkom koju je pod vedrim nebom, na plaži ispred poznatog hotela, organizovao Roberto Kavali. Tu su bili čuveni Roni Vud iz „Rolingstonsa“, šarmantna Ivana Tramp, Viktorija Silversted, Robertova supruga Eva i mnogi drugi. Na crvenom tepihu, pred ulazom u prostor gde se zabava održavala, intervjuisao me je „FTV“, pa očekujem da uskoro na ovom modnom kanalu vidim taj intervju.
Posle Kavalijeve zabave, Sanja je prisustvovala humanitarnoj „Anfar“ svečanosti, koja je održana u najluksuznijem hotelu na Azurnoj obali - „Eden Rock“. Tu je imala čast da se upozna sa Šonom Penom, Milom Jovović i zanosnom Karolinom Kurkovom, koja je proglašena za najlepše odevenu zvezdu.
- Toj svečanosti prisustvovali su holivudski producenti, a ova glamurozna zabava okupila je najveći broj velikih svetskih zvezda. Na mene je lep utisak ostavila Mila Jovović, koja je uživo izgleda prelepo. Rekla sam joj da znam da njena sestra Vesna trenutno boravi u Beogradu, gradu u kome ja živim. Bila je srećna kada sam joj spomenula prestonicu Srbije, pričale smo na engleskom. Žan-Pol Belmondo je ostavio fantastičan utisak na mene, srdačan je i nasmejan. Iako u godinama još je beskrajno šarmantan.
Manekenka je imala priliku i da uživa na privatnoj zabavi koju je organizovao Leonardo Dikaprio, kojoj predstavnici medija nisu mogli da prisustvuju jer je bila zatvorenog tipa.
- Na toj žurki, koja je bila poslednja na kojoj sam prisustvovala, nisam se slikala, jer fotografisanje tu nije bilo poželjno. Leonardo je organizovao privatnu žurku za dvesta zvanica u vili u delu grada koji se zove Kalfornijan Hil. Iako je bila u Kanu, njegova bivša devojka, model Bar Rafaeli, nije prisustvovala toj zabavi. Leo je, kao i svaka velika zvezda, vrlo jednostavna i stabilna ličnost, a oko njega je bilo mnogo devojaka koje su se zanimale za njega. Ipak, nisam primetila da je neka od njih njegova partnerka. Roni Vud, iako je poznat kao veliki zavodnik, nije pokušao da me zavede. Dovoljno je ako kažem da je poznati roker bio u društvu prelepe devojke i jasno je da šarm nije probao da „okuša“ na meni. Svi su bili izuzetno prijatni i raspoloženi. Niko se nije ponašao nadmeno niti prepotentno. Bila sam u prvom redu na nastupu pevača Džamirokvaja, na „Replay“ zabavi, na kojoj sam se sjajno provela - kaže Sanja i ističe da je žurki bilo na pretek i da se vratila puna pozitivnih utisaka.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin