Feng Shui saveti za telo

Feng Shui saveti za telo

Autor: | 13/05/2014

0

Svaki deo vašeg doma ili radnog mesta odgovara određenom delu tela, pa ako patite od nekih hroničnih bolova, dobro bi bilo napraviti red u svom domu. Verovatno ćete ubrzo osetiti olakšanje, postoji razlog zbog čega je Feng Shui toliko popularan.

Uši – Zdravstveni problemi vezani uz uši locirani su u Feng Shuiu na zidu na kojem se nalaze glavna ulazna vrata. Očistite taj zid, ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

Ruke – Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite najbliži od ulaznih vrata levi ugao doma. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Stopala – Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, ekscesivna vrućina ili nered mogu narušiti energiju.

Kičma i kosti – Krajnji levi ugao doma povezan je s problemima s kostima. Proverite ovo područje ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili sl.  Ovo područje takođe daje energiju za to, očistite ga i uredite.

Oči – Područje povezano s očima nalazi se na najudaljenijim centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i sl. mogu se reflektovati u problemima s očima. Proverite ovo područje ako bolujete od glaukoma, konjunktivitisa, lošeg vida i sl.

Trbušno područje – Zdravstveni problemi vezani uz probavni sistem i trbuh ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Nemojte tu držati oštar namještaj, električnu opremu i sl. Ovo područje biste trebali i očistiti ako imate problema s prihvaćanjem emotivne intimnosti u vezama.

Usta i disajni organi – Dentalni problemi, astma i slično vezani su uz centralni deo desne strane vašeg doma. Ekscesivno grejanje ili preveliko svetlo u ovom području mogu iritirati i izazvati ovakve probleme

Glava – Glavobolje, ozlede, mentalni problemi, kao i  perut i drugi problemi s kosom vezani su uz bliži desni ugao vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.

Izvor: covermagazin.com

Foto:  freedigitalphotos.net

 

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin