Prirodni Feng Shui lekovi

Prirodni Feng Shui lekovi

Autor: | 24/03/2015

0

Prirodni Feng Shui (Feng Šui) lekovi poboljšavaju uređenje prostora i privlače harmoniju u vašem životu...

Oni su jeftini i široko dostupni. Pomorandže i mandarine, na primer, su kineski simboli bogatstva i sreće. Činija puna mandarina na vašem kuhinjskom pultu ili trpezarijskom stolu pored dekorativne uloge, doneće bogatstvo i blagostanje u vaš dom.

Citrusno voće poseduje narandžastu boju koja izgleda lepo u činijama, donoseći sjajne akcente u uređenju prostora. Kineski Feng Shui (Feng Šui) praktičari kažu da privlače sreću. Ovo voće ima skladan loptasti oblik. Njihova zlatno - narandžasta boja daje trpezariji ili kuhinji svetao sunčan osećaj i kreira toplu i privlačnu atmosferu u domovima.

Postoji mnogo kućnih dekoracija koje možete da koristite da biste atraktivirali Feng Shui (Feng Šui) u vašem domu. Ako želite da ukrasite sobu slikama, birajte slike sa motivima leptira, ptica ili riba. Ove slike donose prirodan osećaj u prostoriji, povezuju uređenje prostora sa prirodnim okruženjem i menjaju raspoloženje u vašem domu. Takođe, privlače sreću. Umetničke slike koje su inspirisane prirodom povećavaju pozitivan protok energije Feng Shui (Feng Šui) i donose bogatstvo u vaš dom.

Fotografije sa zlatnim zmajem na crvenoj pozadini su drevni kineski simboli mudrosti, energije i pozitivnih promena. One takođe pozitivno deluju na domove.

Zelene biljke u zatvoreniom prostoru, posebno biljke sa okruglim lišćem su jaki magneti koji privlače bogatstvo. Pored zelenih biljaka koje osvežavaju vaš dom, tu su i ljubičice, sa ljubičastim cvetovima, koje su takođe stari Feng Shui (Feng Šui) lek. Lišće zelenih biljaka i prelepi cvetovi koji podsećaju na kovanice, posebno ljubičasto cveće, prema Feng Shui (Feng Šui) praktilarima donose bogatstvom i harmoniju u životnom prostoru.

Afričke ljubičice su odlične za uređenje prostora. One dramatično mogu promeniti raspoloženje u vašem domu, dodaju prirodni osećaj, jedinstvene su teksture, lepog oblika, a fenomenalne zelene i ljubičaste nijanse simbolizuju bogatstvo i zdravlje. One su drevni kineski simboli prosperiteta, bogatstva, harmonije, sreće i zdravlja.

Veliki i mali akvarijumi sa ribicama su još jedan lep, atraktivan i lekovit akcenat u svakom domu. Koi Fish je tradicionalna Feng Shui (Feng Šui) ribica, a kombinacija od osam zlatnih ribica i jedne crne je idealna kombinaciju za Feng Shui (Feng Šui) domove.

Protok vode u vašem akvarijumu je povezana sa protokom energije kroz vaš dom. Protok donosi pozitivne promene, jer voda ima vitalnu silu. Ukoliko želite da dom dekorišete akvarijumom, potrudite se da vaše ribice smestite na jugoistoku kuće.

Keramičke figurice i ukrasi od bakra su dekorativni elementi koji pozitivno utiču na vaš dom. Unesite divan azijski dekor sa ovim atraktivnim simbolima bogatstva i prosperiteta.

Izvor: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još