Unesite sreću ove jeseni u vaš dom

Unesite sreću ove jeseni u vaš dom

Autor: | 04/11/2014

0

 

Da li bi vam ove jeseni dobro došla ekstra doza sreće?

Feng Shui (Feng Šui) ima pravo rešenje za vas, uz mnogo saveta i predloga kako da na najlakši način privučete sreću i bogatstvo u život.

Prema Feng Shui (Feng Šui) biljke predstavljaju rast i razvoj. Zato je pravo vreme, iako je jesen, da u svom domu zasadite biljku. Ukoliko je finansijsko polje vaš prioritet, postavite biljku u najudaljeniji ugao od vaših ulaznih vrata, a mali trik je da ispod saksije stavite tri male kovanice, koje će ubrzati proces i doneti vam blagostanje.

Još jedna stvar koja podiže energiju u domu, jesu visoki i stubasti oblici. Feng Shui (Feng Šui) praktičari predlažu da unesete u vaš dom visoke biljke, visoke police za knjige, vertikalne umetničke slike ili stolice sa visokim naslonima.

Zelena boja karakteriše sreću. Pored biljaka, koristite zelene nijanse u svom domu. Ne morate da menjate boju zidova, ali možete osvežiti prostor malim zelenim dekorima. Pastelno zelene birajte ukoliko vam je potreban svež i novi početak, jarko zelenu ukoliko već započeti projekat treba da krene u dobrom pravcu i istraje i tamno zelena je tu da vaš projekat privede uspešnom kraju.

Drvo privlači bogatstvo. Pokušajte da svoj dom oplemenite drvenim komadima nameštaja, a ukoliko ste u mogućnosti plastiku i sintetiku izbacite iz upotrebe.

Još jedan zanimljiv savet za povećanje sreće jesu pruge. Prugama možete dekorisati zid u prostoriji. Preporučljivo je da pruge budu uspravne, jer povezuju nebo sa zemljom. One predstavljaju put kojim energija glatko klizi.

Pruge možete primeniti i u malim dozama, koristite prugastu posteljinu, zavese ili dekorativne jastuke.

Izvor: mojenterijr.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin