Feng Shui – Dekoracija leptirima

Feng Shui – Dekoracija leptirima

Autor: | 24/06/2014

0

Ukoliko želite sreću, ljubav i radost, Feng Shui predlaže da dekorišete kuću leptirima...

Leptiri lete slobodno, što govori o dubokoj ljudskoj čežnji za slobodnim životom u blizini neba. Najčešća upotreba simbola prema Feng Shui-u je leptir. Leptir je lek za ljubav i romantiku, verovatno zato što ljubav čini da se osećate kao da letite.

Jedan od najboljih i najpozitivnijih Feng Shui simbola je leptir. Idealan za sve one koji su u potrazi za pravim partnerom. Naravno, kada ste pronašli odgovarajućeg ljubavnog partnera onda leptir predstavlja doživotnu posvećenost i odanost. Međutim, to ne znači da se leptiri koriste samo kao Feng Shui lek za samce.

Leptir takođe budi kreativnosti i odličan je za dekoraciju dečijih soba. Leptiri će pomoći slobodan protok kreativne energije u vašem životu.

Takođe, možete da koristite slike leptira kao privremeni Feng Shui lek za bilo koju oblasti vašeg života koji treba transformaciju. Ako trenutno doživljavate teškoće u specifičnim oblastima vašeg života, možete doneti energiju leptira u odgovarajućem području vašeg doma ili u spavaćoj sobi. Kao što leptiri znaju kako da dostojanstveno prolaze kroz faze transformacije kako bi postali prave lepotice, oni će vas voditi da uradite isto to sa lakoćom u vašem životu.

Dodavanje leptira kućnoj dekoraciji je odličan način da dodate romantičnu atmosferu u vašem domu i obezbedite moderan dizajn. Leptiri u kući će ulepšati vaš enterijer, a prema Feng Shui principima, leptiri su simbol radosti i ljubavi.

Leptiri u domu takođe ispunjavaju vaše snove i poboljšavaju seksualni život. Prirodni materijali, boje i tema enterijera stvaraju vezu sa prorodnim okruženjem i donose harmoniju i ravnotežu u vašem životu.

Kineski leptiri donose sreću, ljubav, radost. Leptire možete imati kao dekoraciju na jastucima, zavesama, nameštaju. Ukoliko se odlučite za zidne dekore u vidu leptira, to takođe stvara dobar Feng Shui, stimuliše i poboljšava romantične veze. Elegantni, šareni i nežni leptiri su pogodni za bilo koju prostoriju. Leptiri se dobro slažu sa tradicionalnim i savremenim kućnim enterijerima i unose dašak prirode u vaš dom.

Grupisani leptiri prema drevnim principima Feng Shui-a donose sreću, ljubav i blagostanje. Smešteni na zavesama u blizini prozora izgledaju sjajno i unose sreću u vaš dom. Međutim, Feng shui ne podržava plišane igračke ili jastuke u obliku leptira bez obzira koliko oni lepo i atraktivno izgledaju. Oni nisu pogodni za Feng Shui energiju.

Oslikani, vezeni ili štampani, leptiri mogu da krase vaš dom i istovremeno donesu pozitivne stvari u vaš život. Odaberite naslikane leptire na zidu, posteljinu sa otiscima leptira, zidne nalepnice, fotografije, tkanine, tapete. Jednostavni, ravni leptiri su dobar izbor za vaš dom.

Postoji zaista mnogo načina da inkorporirate kreativnu isceljujuću energiju leptira u vaš dom.

Izvor: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još