Prinčevi Vilijam i Hari: Laž je da među nama postoje nesuglasice!

vilijam i hari

Britanski prinčevi Vilijam i Hari saopštili su danas da osporavaju tačnost medijskih napisa o napetim odnosima između braće

Kako prenosi BBC, zajedničko saopštenje je usledilo nakon što se u medijima pojavila vest da su se Hari i njegova supruga Megan odlučili na povlačenje sa kraljevskih dužnosti zbog maltretiranja princa Vilijama, kao i da je Megan odlučna da napusti kraljevsku porodicu dok je Hari “slomljenog srca” pokušao da sklopi sporazum o abdikaciji sa svojom 93-godišnjom bakom.

Prinčevi Vilijam i Hari su dali saopštenje u kojem demantuju novinske napise

U0či samog sastanka, očito pokušavajući da spasu što se spasiti da, u prvoj zajedničkoj objavi, otkako se lavina zakotrljala, oglasila su se i braća – prinčevi Vilijam i Hari, koji su tim putem odlučili da demantuju medijske napise, rekavši kako razdor među njima ne postoji, aludirajući da su ta medijska nagađanja neistinita.

Braća su tako odbacila napise, osobito one u The Time-u, a koji je pisao kako su Megan i Hari optužili Vilijama da se nasilnički ponaša prema njima.

– Uprkos jasnim negiranjima i demantijima, danas se u britanskim medijima pojavila lažna priča u kojoj se nagađa o odnosu vojvode od Saseksa i vojvode od Kembridža. Za braću koja se toliko brinu o problemima i pitanjima oko mentalnog zdravlja, ovakvi navodi su uvredljivi, ali i potencijalno štetni – piše u saopštenju, prenosi BBC.

Vilijam i Hari su odlučili da pokušaju da svoj odnos poprave koliko god je to moguće

Inače samo nekoliko sati pre službenog početka sastanka najvažnijih članova kraljevske porodice, 98-godišnji princ Filip snimljen je kako besan napušta Sandringem.

On sam, baš kao ni Kejt Midlton, nisu učestvovali na sastanku, ali, pre nego što je napustio svoj dom, gde sa kraljicom živi otkako je službeno otišao u penziju, jasno je dao do znanja svojoj supruzi kakvo je njegovo mišljenje o svemu.

Princ Filip je bio pogođen zbog odluke princa harija i Megan Markl da napuste kraljevstvo

Naime, već se pročulo kako je upravo on bio najglasniji u celoj porodici kada su saznali, i to iz medija, odnosno sa službenog Instagram profila princa Harija i Megan Markl koje su im namere, vičući po dvorcu, besan i u neverici zbog činjenice da je jedan od njegovih unuka odlučio da zada takav udarac monarhiji.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: