Nema više one jedre i nasmejane žene: Katarina Karađorđević izgledom zabrinula javnost

Nema više one jedre i nasmejane žene: Katarina Karađorđević izgledom zabrinula javnost

Autor: | 16/02/2024

0

Katarina Karađorđević izgledom zabrinula javnost

Tradicionalnoj dodeli sretenjskih odlikovanja, održanoj juče u Predsedništvu Srbije, prisustvovao je i bračni par Karađorđević.

Prestolonaslednika Aleksandra i princezu Katarinu u poslednje vreme retko viđamo zajedno u javnosti, ali ovo je bila posebna prilika koju nisu mogli da propuste.

Luka Šarac

 

Naime, predsednik Vučić odlikovao je Katarinu Ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena za doprinos u vršenju humanitarne delatnosti.

Pročitajte: Vučić odlikovao Zoricu Brunclik - Pogledajte kako se pevačica skockala za predsednika

Visoko priznanje nosi ime upravo osnivača sprske kraljevske dinastije, tako da priča ima interesantnu i značajnu simboliku.

A.H./ATAImages

 

Princ Aleksandar nedavno je iznenadio javnost kada je u poruci kralju Čarlsu otkrio da se i on suočio sa opakom bolešću, rakom prostate u ranoj fazi.

Srećom, ozbiljan zdravstveni problem otkriven je na vreme, a juče je na prijemu izgledao odlično.

Pročitajte: Aleksandar Karađorđević krio da ima rak - Rezultati biopsije pokazali su ono od čega svi strahujemo

No, njegova supruga mnoge je zabrinula. Kada se, u septembru 2022, pojavila na sahrani kraljice Elizabete, svi su primetili da Katarina izgleda drastično drugačije. Da se prepolovila, što bi narod rekao.

Mark Stewart/Avalon/Profimedia

 

- Gubitak kilograma nije se desio nedavno, već u poslednje dve godine. Bila sam pod velikim pritiskom, toliko toga se dešavalo. Znate, nisam od kamena, pogađaju me stresne situacije, i ja sam samo čovek. Ali nastavljam sa svojim radom jer znam koliko je bitan - objasnila je princeza kasnije za Gloriju.

A.H./ATAImages

 

Dodala je da nema razloga za brigu i da nastavlja sa svojim humanitarnim misijama.

Za neumoran dobrotvorni rad sada je i nagrađena. Iako nasmejana, i dalje je prilično mršava. Možda joj baš takva linija više odgovara?

Pročitajte: Dotukle je porodične nesuglasice, smršala dvadeset kilograma - U Katarinu Karađorđević sinoć su svi gledali

Što se stajlinga tiče, ostala je verna svom elegantnom stilu. Tamnoplavi komplet bio je savršen izbor za najvažniju svečanost povodom "Dana državnosti".

A.H./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Farooq Salik

Slične Vesti

Pročitajte još