Razvela se i udala za princa: Ovo je prvi muž Katarine Karađorđević

Razvela se i udala za princa: Ovo je prvi muž Katarine Karađorđević

Autor: | 27/12/2022

0

Prvi suprug princeze Katarine nije poznat javnosti

Aleksandar i Katarina Karađorđević venčali su se 1985, godinu dana nakon što su se upoznali u Vašingtonu. Kum im je bio grčki kralj Konstantin, a stari svat kraljević Tomislav, Aleksandrov stric.

Pročitajte: Nikad viđene fotografije - Ovako su Aleksandar i Katarina Karađorđević izgledali na svom venčanju u Londonu

Privatna arhiva

 

Oboma je to bio drugi brak. Sin poslednjeg jugoslovenskog kralja Petra II venčao se 1972. godine sa španskom princezom Marijom da Glorijom od Orleana i Braganse, sa kojom je dobio tri sina. S druge strane, Katarina Karađorđević, devojačko Batis, u drugi brak ušla je sa dvoje dece, sinom Dejvidom i ćerkom Alison.

Pročitajte: Izgled Katarine Karađorđević na sahrani kraljice Elizabete zabrinuo javnost, princeza vidno mršavija FOTO

Privatna arhiva

 

I dok je prva supruga Aleksandra Karađorđevića, koja često dolazi u Srbiju u posetu sinu Filipu sa porodicom, dobro poznata ovdašnjoj javnosti, o prvom suprugu Katarine Karađorđević nema mnogo informacija. Poznato je samo da se čovek sa kojim je dobila decu zove Džek Endruz i da je Amerikanac.

Pročitajte: Princ Filip Karađorđević otkriva - Moj otac nije primio majku na dvor, niti je tri godine video unuka

Nemanja Nikolić

 

Inače, Katarina Karađorđević je baka petoro unučadi. Dejvid ima sina Aleksandra, a Alison Amandu, Stefani, Nikolasa i Majkla. Prošle godine postala je i prabaka. Za razliku od supruga koji, javna je tajna, nije u dobrim odnosima sa svojim naslednicima, Katarina Karađorđević često se može videti u društvu dece, posebno ćerke.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!

Slične Vesti