Ispijena i zabrinjavajuće mršava: Princeza Katarina Karađorđević rastužuje izgledom, stres je učinio svoje FOTO

Ispijena i zabrinjavajuće mršava: Princeza Katarina Karađorđević rastužuje izgledom, stres je učinio svoje FOTO

Autor: | 06/04/2023

0

Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo je javnost kada se princeza vidno mršavija pojavila na sahrani kraljice Elizabete. Tada je za Gloriju objasnila da je tokom dve godine prošla niz stresnih situacija koje su se odrazile na njenu kilažu. Iako je tada tvrdila da razloga za brigu nema, princeza se pojavila na jednom događaju i svoje zdravlje ponovo stavila u fokus javnosti.

Pročitajte: Razvela se i udala za princa - Ovo je prvi muž Katarine Karađorđević

Profimedia

 
 
 

Princeza je prisustvovala prvoj humanitarnoj večeri Vivarte na Belom dvoru, a čak ni nežna plava boja njenog monohromatičnog kompleta nije mogla da sakrije vidno mršavije telo. Bila je nasmejana i dobro raspoložena, ali sudeći po njenom krhkom stasu, verovatno prolazi kroz turbulentan period.

Pročitajte: Nikad viđene fotografije - Ovako su Aleksandar i Katarina Karađorđević izgledali na svom venčanju u Londonu

ATA Images

 

Kada je svojevremeno govorila o izgledu, princeza je izrazila zahvalnost na brizi koju joj je javnost pružila.

‒ Želela bih da zahvalim svim ljudima koji su mislili na mene. Osećam se dobro i nastavljam sa svojom misijom, to je nešto što dugujem narodu Srbije i Republike Srpske, ali i svim divnim ljudima koji su toliko godina velikodušno i svim srcem podržavali moje i napore mog supruga da pomognemo našoj zemlji. Pružanje pomoći ljudima je razlog zašto smo došli da živimo ovde – rekla je Katarina Karađorđević.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti