Dotukle je porodične nesuglasice, smršala 20 kilograma: U Katarinu Karađorđević sinoć su svi gledali

Dotukle je porodične nesuglasice, smršala 20 kilograma: U Katarinu Karađorđević sinoć su svi gledali

Autor: | 15/09/2023

1

Katarina Karađorđević smršala 20 kilograma

U Ambasadi Francuske sinoć je održana revija kuće “Pierre Cardin”, na kojoj je prikazani modeli iz kolekcije “Mars”, predstavljeni i na poslednjoj Nedelji mode u Parizu. Iste večeri i na istom mestu promovisan je prestižni magazin Marie Claire na srpskom jeziku. Među uglednim zvanicama primetili smo i jednu princezu.

Boško Karanović

 

Katarina Karađorđević zabrinula je javnost prošle godine, kada se na sahrani kraljice Elizabete pojavila vidno mršavija. Istog časa počele su i razne spekulacije, a najglasnija je bila priča da supruga prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Pošto drastična promena izgleda nije prestajala da se komentariše, princeza je odlučila da progovori:

Pročitajte: Razvela se i udala za princa - Ovo je prvi muž Katarine Karađorđević

- Gubitak kilograma nije se desio nedavno već u poslednje dve godine. Bila sam pod velikim pritiskom, toliko toga se dešavalo. Znate, nisam od kamena, pogađaju me stresne situacije, i ja sam samo čovek. Ali nastavljam sa svojim radom jer znam koliko je bitan – izjavila je za Gloriju i dodala da nema razloga za brigu.

Profimedia

 

Dvadeset kilograma se istopilo, ali ne zahvaljujući dijeti. Kako saznajemo, uzrok je nerviranje zbog napisa medija o nesuglasicama u kraljevskoj dinastiji.

Naime, poznato je da su odnosi između prestolonaslednika i njegovog sina, princa Filipa, u poslednje vreme prilično hladni, gotovo da i ne postoje.

Arhiva HELLO!

 

Filip je, između ostalog, rekao da njegov otac nije video unuka Stefana skoro tri godine, kao i da je odbio susret sa majkom svoje dece, princezom Marijom de Glorijom od Orelana i Braganse, kada je nedavno boravila u Beogradu.

No, postoje i priče da je “seme razdora” u porodicu unela upravo Aleksandrova sadašnja supruga Katarina.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Anči 20:02 15.09.2023
Odgovori

Kako neće da je pogodi.Kad su bili mali podizala je tu decu,a majka im se švrćkala.Sad kad su svoji ljudi,majka se setila da ima decu.A oni jedva to dočekali,pa zaj Filip još preko medija priča svašta o ocu i maćehi.Velika sramota,prvo za Filipa a i za njegovu ženu.

hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti