Udarna vest u svim svetskim medijima: Princ Hari i Megan potvrdili novosti!

Udarna vest u svim svetskim medijima: Princ Hari i Megan potvrdili novosti!

Autor: | 02/09/2020

1

Princ Hari i Megan Markl odlučili su da zaista krenu život iz početka. Kupili su novu prelepu kuću u Santa Barbari, udaljenu od paparaca i medija koji su ih mesecima opsedali. Ali najnovije vesti koje stižu iz Amerike govore da su princ Hari i Megan spremni i za novi poslovni poduhvat. Njihova holivudska karijera polako počinje da se ostvaruje.

Pročitajte: Taman kada su Megan i Hari pomislili da će uživati u novom domu, na vrata im je pokucao veliki problem

Svi inostrani mediji prenose da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potpisali višegodišnji ugovor sa "Netflixom". Princ Hari i Megan su osnovali još uvek neimenovanu produkcijsku kuću i potpisali ugovor sa "Netflixom", koji će im plaćati da snimaju za njih.

- Megan i Hari će tokom nekoliko godina, za pozamašnu sumu novca za "Netflix" snimati dokumentarne filmove, serije, igrane filmove i emisije dečjeg programa - piše "New York Times".

Pročitajte: Princ Hari i Megan Markl − Raskid sa britanskim dvorom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Mountbatten-Windsor (@meghan_mountbattenwindsor) дана 2. Сеп 2020. у 9:32 PDT

U zvaničnoj izjavi Hari i Megan su rekli:

- Naš fokus biće na stvaranju sadržaja koji informiše, ali daje i nadu. Kao novim i svežim roditeljima pravljenje inspirativnog porodičnog programa, takođe, veoma je važno za nas.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOBO (@moboawards) дана 2. Сеп 2020. у 9:28 PDT

Sadržaj koji će snimati vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biće ekskluzivan za "Netflix", koji ima 193 miliona pretplatnika širom sveta. Iako bi Hari i Megan Markl mogli da se nađu i pred kamerama u dokumentarnim filmovima i programu, bivša glumica je jasno stavila do znanja da se neće vraćati glumi.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti