Povratak odbeglog princa: Hari stigao u London, ali neće se zadržavati

Povratak odbeglog princa: Hari stigao u London, ali neće se zadržavati

Autor: | 05/05/2023

0

Princ Hari sleteo je u London uoči krunisanja njegovog oca, kralja Čarlsa III, prenose strani mediji. U britansku prestonicu stigao je komercijalnim letom, i još uvek se ne zna koja će njegova uloga biti u sutrašnjem velikom događaju, kada će Čarls i Kamila biti krunisani u Vestminsterskoj opatiji.

Guliver Getty Images

 

Bakingemska palata potvrdila je prošlog meseca da se Harijeva supruga Megan Markl neće pojaviti na ceremoniji. O razlozima njenog izostanaka prethodnih nedelja pisalo se mnogo - od spekulacija da se vojvotkinja od Saseksa plaši za svoju bezbednost, do navodnog nezadovoljavajućeg odgovora kralja Čarlsa na pismo koje mu je poslala pre dve godine.

Ispostavilo se na kraju da Megan ostaje u Kaliforniji sa decom, budući da Arči baš 6. maja puni četiri godine.

Pročitajte: Narod je rekao svoje, princ Vilijam srušen sa trona - Ona je zauzela njegovo mesto, Megan Markl i Kamila na dnu

Guliver Getty Images

 

Kako izveštava Pejdž Siks, Hari će se vratiti u Los Anđeles već dva sata nakon krunisanja, kako bi proslavio sinovljev rođendan. U Londonu će prenoćiti na imanju Frogmor, odakle je izbačen sa suprugom pre samo nekoliko meseci, upravo po naredbi kralja Čarlsa. Uprkos vsemu, monarh je srećan što će i njegov mlađi sin prisustvovati ceremoniji, što je Harijevo prvo javno pojavljivanje sa članovima kraljevske porodice od sahrane kraljice Elizabete.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još