Narod je rekao svoje, princ Vilijam srušen sa trona: Ona je zauzela njegovo mesto, Megan Markl i Kamila na dnu

Narod je rekao svoje, princ Vilijam srušen sa trona: Ona je zauzela njegovo mesto, Megan Markl i Kamila na dnu

Autor: | 28/04/2023

0

Istraživanje o kraljevskoj porodici, ovo su rezultati

Britanska kraljevska porodica uvek je u centru pažnje, i interesovanje za njihove članove ne jenjava čak i u mirnim periodima bez skandala, kojih je, doduše, sve manje. Kraljevstvo i dalje drma odlazak princa Harija i Megan Markl, kao i njihove ispovesti koje periodično dospeju u javnost. A koliko njihova razotkrivanja utiču na narod Velike Britanije pokazuje najnovije istraživanje javnog mnjenja o kraljevskoj porodici.

Guliver Getty Images

 

Prema Dejli mejlu, istraživanje pokušava svake godine da pruži odgovor na pitanje ko je najpopularniji i najvoljeniji član britanske kraljevske porodice. Prošle godine to je bio princ Vilijam, ali sada on mora da ustupi prvo mesto nikom drugom do svojoj supruzi Kejt Midlton. Ne čudi što je princeza od Velsa dobila ovo laskavo mesto, jer narod i mediji ne prestaju da hvale njen humanitarni rad, stil i kraljevsko držanje, i priznaje joj se da je topla i privržena majka princezi Šarlot, i prinčevima Džordžu i Luisu.

Pročitajte: Naredba sa vrha - Ovo je razlog zašto Kejt Midlton ne sme da koristi svoje pravo ime

Guliver Getty Images

 

Drugo mesto zauzima njen suprug, a na trećem su unuci kralja Čarlsa. Potom slede princeza Ana i sam kralj Čarls, iza kog se nalazi njegov odmetnuti sin, princ Hari. Zanimljivo je što kraljica pratilja Kamila i Megan Markl imaju isti procenat podrške naroda – po deset odsto. Iako nisu najnepopularniji članovi kraljevske porodice u ovom istraživanju, s obzirom na njihovu poziciju i medijsku izloženost, mnogi tumače da se njih dve nalaze na samom dnu popularnosti u narodu.

Pročitajte: Ne upiri više prstom u moje lice! Kejt i Megan zaratile zbog sjaja za usne, haljine i hormona, princ Hari sve obelodanio

Guliver Getty Images

 

Iako svako može da interpretira podatke po svojoj volji, brojke ipak ne lažu. Najnepopularniji član kraljevske porodice je princ Endru sa 4 odsto glasova, kao i njegove ćerke princeze Beatris i Evgenija sa po 7 odsto glasova, dok je 18 odsto ispitanika izjavilo da im niko iz porodice nije omiljen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još