Detalji, o kojima se dugo ćutalo: Intervju Harija i Megan definitivno će promeniti istoriju kraljevske porodice

Detalji, o kojima se dugo ćutalo: Intervju Harija i Megan definitivno će promeniti istoriju kraljevske porodice

Autor: | 08/03/2021

1

Hari i Megan kod Opre su otvorili dušu i otkrili sve detalje "Megzita", koji su interesovali mnogobrojnu javnost. I dok je emitovanje intervjua, koji će promeniti tok istorije, iščekivala svetska javnost, kraljevska porodica bila je u strahu od svega što bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogli da otkriju. 

Megan Markl i Hari bez rezerve, i kako je Opra nekoliko puta istakla, zabranjenih tema, otvorili su dušu i dali odgovor na brojna pitanja, koja su od "Megzita" zanimala javnost.

Ovaj intervju, svetski mediji opisali su kao jedini, koji bi u senu mogao da baci, intervju princeze Dajane, koja je 1995. iznela šokantna priznanja o svom životu u kraljevskoj porodici i braku sa sinom kraljice Elizabete.

Pročitajte:Ove godine, praznici će za kraljevsku porodicu biti potpuno drugačiji - Stižu im neočekivani gosti!

 

 

Intervju, koji je Opra vodila sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa iznedrio je brojna priznanja, od kojih je najšokantnije ono da je Megan Markl, bila na ivici suicida, dok niko od kraljevske porodice nije pružio ruku, da je spasi.

- Jednostavno nisam više htela da živim. Te su misli bile stalne, zastrašujuće, stvarne i veoma jasne. Obratila sam se kraljevskoj porodici i rekla da moram negde da potražim psihološku pomoć. Rekla sam da se nikad nisam tako osećala, rečeno mi je da ne mogu, jer to ne bi bilo dobro za porodicu - rekla je sa tugom u glasu vojvotkinja.

U velikoj ispovesti, emitovanoj na "CBS-u" Megan je rešila i da stane na kraj svim pričama da je Kejt po dolasku u kraljevsku porodicu dovela do suza.

- Dogodilo se upravo suprotno. Svi su u kraljevskoj porodici znali da to nije istina - rekla je Megan i istakla da nijedan član kraljevske porodice nije želeo da je zaštiti, niti stane na kraj brojnim novinskim napisima. Ipak, iskrena je bila ona, Kejt se posle nekog vremena izvinila za svoj postpuak.

Najemotivniji momenat, bio je razgovor o njenoj prvoj trudnoći, koji je Megan u potpunosti slomio. Ispovest koju je Megan podelila sa širokim auditorijumom, Opru je šokirala, a mnogima sledila krv u žilama.

Pročitajte: Hari je pronašao način da se iskupi - Svi pričaju o rođendanskom iznenađenju za vojvotkinju od Saseksa

 

 

- Nisu znali koliko će mu koža biti crna, šta će to značiti i na šta će ličiti - ispričala je Megan, istakavši da je vest o njenoj trudnoći pala u senku nagađanja o tome šta će to dete doneti kraljevskoj porodici i da li bi uopšte trebalo da nosi titulu, koju rođenjem po pravilu, dobija svaki novorođeni član kraljevske porodice.

Takođe, Hari i Megan kod Opre su otkrili da je kraljevsko venčanje, koje je pratila čitava javnost 19. maja 2018. godine bila farsa za svet. A kako su želeli da svoj dan proslave intimno, zavete su razmenili nešto ranije, pred nadbiskupom u potpunoj tajnosti.

- Niko za to nije znao. Pozvali smo nadbiskupa i rekli mu: ‘Čujte, ova predstava je za svet, ali mi želimo da to bude samo između nas.

Što se odnosa sa bratom tiče, Hari je istakao da će ga zauvek iskreno voleti, ali su oni jednostavno krenuli različitim putevima.

Hari i Megan, uprkos nagađanjima svetskih medija, otkrili su Opri i pol bebe, kao i činjenicu da nakon njenog rođenja više neće raditi na proširenju porodice.

Pročitajte: Gde je nestao glamur - Kako izgledaju Megan i Hari kad misle da ih niko ne gleda?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

- Bio sam zahvalan, bez obzira na pol, ali imati sina, a onda i ćerku... sada je naša porodica potpuna i biće nas četvoro - rekao je Hari.

Iako je "Megzit" bio ispraćen osudom i nerazumevanjem, sada nakon više od godinu dana, oslobođeni i srećni, Hari i Megan sigurni su da je njihova odluka o odlasku s dvora nepogrešiva i jedina ispravna, jednosmerna karta ka sreći.

Komentari (1)

Loading
Suzana Curlinoska 23:02 08.03.2021
Odgovori

Sekoj ima pravo na svoe mislenje, pa zatoa ne znam od kade da pocnam, zasto imam navistina mnogu komentari za ovie klovnovi. Koe ligavenje, glumaza, i sramota za princ i trecerazredna glumica koja dobila titula vojvotkinja. Prvo, koga se mazela znaela kade odi i deka ce ima pravila. Boze moj, i moeto semejstvo funkcionira so pravila kako drzava so zakonite. Vtoro, mislela na samoubistvo, ama samo mislela..ne znam koj ce padni na ova. Spored statistikata samoubicite koi imaat suicidni misli vo 70% gi realiziraat. Treto, cel svet dozna za nejniniot abortus, od koj napravi fama, kako da bese edinstvena zena na koja i se slucilo takvo nesto. Ne velam deka e lesno, ama retko koj pravi od toa scenario za film. I cetvrto, po mene najvazno sto ne go kazale dosega: se povlekoa od kralstvoto za da na Arci mu obezbedat miren zivot. Pa, zivo me interesira kade e toj miren zivot. Otkako zaminaa od Anglija ne se doma sednati, samo nekade gostuvaat ( dve osobi so mentalni problemi im pomagaat na lugje so mentalni problemi)se reklamiraat sebesi i Arci kogo go zastituvaat, formiraa kompanija so negovo ime, i sekoj moment gi ima vimediumite za nekoj skandal koj sami go kazuvaat. Vo sto go gledaat mirniot zivot. A Hari namesto da se ozeni za da ima majka da go vodi za raka, mozese da zeme zena, normalna.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još