Hari i Megan krstili ćerku Lilibet: Kraljevska porodica bojkotovala ceremoniju, zbog ovoga se nisu pojavili

Hari i Megan krstili ćerku Lilibet: Kraljevska porodica bojkotovala ceremoniju, zbog ovoga se nisu pojavili

Autor: | 08/03/2023

1

Princeza Lilibet krštena na intimnoj ceremoniji

Princ Hari i Megan Markl potvrdili su da je njihova ćerka Lilibet Dajana krštena na intimnoj ceremoniji u njihovoj kući u Los Anđelesu, što je vrlo netipično za kraljevsko krštenje.

Pročitajte: Dvoje im je dovoljno - Hari i Megan neće imati više dece, razlog će vas iznenaditi

Alexi Lubomirski, Misan Harriman

 
 

Kako navode strani mediji, članovi kraljevske porodice nisu prisustvovali krštenju Lilibet Dajane iako im je bila upućena pozivnica. Razlog je navodno prebukiran raspored i velika udaljenost.

Pročitajte: Princ čuva decu, ona samo skita - O Hariju i Megan krenuli tračevi iz Amerike, odaje ih neko blizak

Profimedia

 

Javnost je vrlo brzo primetila da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prvi put ćerku oslovili sa „princeza Lilibet“. Uprkos činjenici da Hari i Megan više nisu zvanični članovi kraljevske porodice, devojčica i njen brat, trogodišnji Arči, automatski su dobili titule kada je njihov deda Čarls postao kralj.

Pročitajte: Odluka kralja Čarlsa razbesnela Britaniju - Oduzima Hariju i Megan najvrednije, kao da nema srca

Netflix

 
 

Ovaj par koristiće titule svoje dece u formalnom okruženju, ali ne i u svakodnevnoj konverzaciji. Smatra se da Hari i Megan ne žele da Arčiju i Lilibet uskrate pravo pri rođenju, već da im pruže priliku da, kada odrastu, sami odluče da li će nastaviti da koriste titule.

Komentari (1)

Loading
Zora 20:04 08.03.2023
Odgovori

Kako je medena devojcica, stvarno kralj Carls je gvozdeni lik, hladan odvratan, gde ce mu dusa da tako odbaci decu, tako slatki, izgleda da ima veliki uticaj i na Vilijama, znaci da je i bracu tj.svoje dinove zavadio. Kako taj narod Engleske uopste moze da ga ceni - tako odvratnog.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti