Megan u najtežim trenucima napustila Harija: Neka se izvini i vrati svojoj porodici...

Megan u najtežim trenucima napustila Harija: Neka se izvini i vrati svojoj porodici...

Autor: | 28/01/2023

0

Kada su pre tri godine napustili kraljevske dužnosti i novi život počeli u Sjedinjenim Državama, princ Hari i Megan Markl kao jedan od razloga naveli su želju za privatnošću. Međutim, od tada su davali brojne povode medijima da pišu o njima. I dok su im Amerikanci u početku možda i bili nakolonjeni, svojom kontradiktornošću su ih odbili.

Pročitajte: Ko zna da li sam ja zaista princ od Velsa... Hari prvi put progovorio o glasinama da mu kralj Čarls nije otac

Netflix

 

Kraljevski ekspert Kinsi Skofild otkrila je šta o slavnom paru misli američka javnost.

– Reći ću ti nešto što ne žele da čuju. U Sjedinjenim Državama priča se da bi Hari i Megan trebalo da se izvinu i vrate u Ujedinjeno Kraljevstvo. To je doslovno ono što mi govorimo ovde u Americi, da moraju da se vrate u Britaniju. Znam da je to poslednja stvar koju Britanci žele, pa se izvinjavam što sam iznela tu informaciju – ispričala je Kinsi.

– Ne pružaju ništa i mislim da nam se kod Harija i Megan svideo njihov odnos prema britanskoj kraljevskoj porodici, pa ako žele da i dalje imaju ikakvu vrednost za druge, neophodno je da budu bliži prinčevoj porodici.

Pročitajte: Razotkriven - Bivša ljubavnica princa Harija otkrila njegovu drugu stranu, ovo niko nije znao

Getty Images

 

Inače, i dalje se priča o nestanku Megan Markl iz javnosti. Hari od početka godine intenzivno promoviše svoje memoare, ali ga na tom medijskom putu ne prati supruga.

“Mi smo kao so i biber. Uvek idemo zajedno”, izjavila je jednom prilikom vojvotkinja. Ipak, više je nego jasno da nekadašnja glumica ostavlja Harija da se sam nosi sa posledicama svoje biografije.

Pročitajte: Prizor će vas rasplakati: Sin Harija i Megan nežno dodiruje fotografiju bake Dajane FOTO

Profimedia

 

Megan, navodno, svojom odsutnošću želi da poruči “ovo je Harijev projekat”.

– Ona će ga uvek podržavati i nikada se ne bi uključila u promicanje tako ličnog projekta. Ovde se radi o njegovom životu, njegovom ličnom putovanju i perspektivi - rekao je izvor blizak paru.

Pročitajte: Verovali ili ne, to je ona - Kad nema Harija i kraljevske porodice Megan Markl gradom ide ovako obučena FOTO

Getty Images

 

Hari i Megan poslednji put zajedno su se pojavili u decembru prošle godine kada su primili nagradu za ljudska prava Robert F. Kenedi.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti