Odbegli članovi uzvraćaju udarac: Dva dana posle novog portreta kraljevske porodice Hari i Megan učinili su ovo FOTO

Odbegli članovi uzvraćaju udarac: Dva dana posle novog portreta kraljevske porodice Hari i Megan učinili su ovo FOTO

Autor: | 04/10/2022

0

Hari i Megan objavili novi portret

Dva dana posle novog zvaničnog portreta kraljevske porodice predstavljena je i fotografija dvoje „odbeglih“ članova. Možda malo uvređeni što ih nema na zajedničkoj slici, princ Hari i Megan Markl uzvratili su na svoj način.

Pročitajte: Bizarne navike kralja Čarlsa koje ni Elizabeta nije razumela - Meda u kesi, presovane pertle i sluga za pranje zuba

Profimedia

 

Portret para, koji od početka 2020. godine živi na drugom kraju sveta, u Kaliforniji, nastao je prilikom njihove posete Mančesteru, nekoliko dana pre nego što je preminula kraljica Elizabeta. U tom gradu održan je samit One Young World, u prisustvu 190 svetskih lidera i uticajnih ličnosti. Još se priča o govoru koji je Megan održala na svečanom otvaranju, ali i o crvenoj kreaciji koju je odabrala za tu priliku. Upravo je u njoj, zajedno sa suprugom, pozirala poznatom fotografu Misanu Harimanu.

Pročitajte: Zaustavite nagađanja! Evo zašto su Hari i Megan na kraljičinoj sahrani zaista sedeli u drugom redu

Misan Harriman

 

Hariman je na svom Instagramu objavio još jedan, crno-beli portret vojvode i vojvotkinje od Saseksa, snimljen neposredno pred njen izlazak na pozornicu.

Pročitajte: Novo poniženje za princa Harija - Jedan gest pred odrom kraljice Elizabete ga je potpuno slomio

Misan Harriman

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još